Luksuzno odmaralište u Herceg Novom trenutno ugošćuje izuzetan broj poznatih ličnosti. U ovu grupu su teniser Novak Đoković, pjevačica Ana Sević sa porodicom i glumica Jelisaveta Orašanin sa suprugom Milošem Teodosićem i djecom. Ovo ekskluzivno odmaralište nudi sofisticirani nivo luksuza, omogućavajući gostima da uživaju u nizu pogodnosti uključujući bazene, spa centar, teretane i teniske terene, sve po cijeni od 2.000 evra po noći. Osim toga, naselje ima svoju plažu i pruža vrhunsku uslugu.

 

Intrigantno je da Novak Đoković svoj odmor u Crnoj Gori koristi ne samo da se opusti, već i da se spremi za značajan teniski turnir – US Open. Kao jedan od najvećih tenisera u historiji sporta, Novak shvata značaj odgovarajućih uslova i priprema za postizanje optimalnih rezultata tokom ključnih događaja. Crna Gora je očigledno savršena destinacija kako za luksuzni odmor tako i za obuku profesionalnih sportista i poznatih ličnosti. Novak Đoković je nedavno imao priliku da sa suprugom Jelenom i djecom provede kvalitetno vrijeme na Durmitoru, gdje su se prepustili prirodi i jahanju. Osim toga, Novak je stekao i imanje u Crnoj Gori, koje se nalazi u blizini vile njegovog prijatelja Jugoslava Karića, što pokazuje njegovu veliku sklonost da ljetne dane provodi u ovoj zemlji.

 

Ne samo da su Novak Đoković i Jelena Đoković poznati po svojim dostignućima u sportu, već su prepoznati i po svom aktivnom učešću u humanitarnim inicijativama. Kroz svoju fondaciju, oni su posvećeni unaprijeđenju obrazovnih i zdravstvenih uslova za djecu širom svijeta. Njihovo učešće izvan sportskih karijera dodatno ih utvrđuje kao cijenjene i utjecajne ličnosti u očima javnosti. Oni služe kao veliki izvor inspiracije, a mladi pojedinci iz njih mogu steći vrijedne lekcije. Ovi pojedinci bi također trebali poslužiti kao uzor mladima, ohrabrujući ih da se bave sportskim aktivnostima.

 

Oglasi