Nina Badrić, poznata po iznimnom vokalnom talentu, etablirala se kao jedna od najuspješnijih pjevačica u Hrvatskoj. Već u svojim tinejdžerskim godinama pokazala je svoj talent, posuđujući prateće vokale cijenjenim bendovima poput Parnog valjka i Prljavog kazališta. No, prava pozornost na nju je pala 1994. godine, kada je osvojila prvo mjesto na prestižnoj “Croviziji” izvedbom pjesme “Ostavljam te”. Time je osigurala svoj put u glazbenu industriju.

Nakon impresivnih nastupa na “Dori” i drugim natjecanjima, cijenjena izdavačka kuća “Croatia Records” objavila je njen prvi album “Nestvarne godine”. Njena glazba i nevjerojatan vokal donijeli su joj dva Porina i priznanje kao vodeće umjetnice u industriji. Iako je njen glazbeni talent prepoznat, njen osobni život ostao je pod velom tajne.

Nina je 12 godina provela u vezi s Bernardom Krasnićem, a njihova veza kulminirala je zarukama i vjenčanjem u Dubrovniku 2003. Međutim, njihov brak trajao je samo tri godine. Unatoč davanju prilike za popravak veze, Nina je izrazila nezadovoljstvo konačnim ishodom, ali je priznala da su oboje dali sve od sebe.

Nakon razvoda, postojala je konstantna znatiželja oko Ninine potrage za ljubavlju. Iako je postojala nada u novu romansu, slike na Instagramu otkrile su samo dugogodišnje prijateljstvo. Tijekom boravka u Beogradu, Nina se družila s Boškom Jakovljevićem, cijenjenim voditeljem i dizajnerom. Njih dvoje su se upoznali na ekstravagantnom događaju i od tada su njihovi susreti bili obilježeni radosti i bliskosti. Boško je također uspješan u svojoj karijeri, kao maneken, voditelj i dizajner.

Njihova priča o prijateljstvu i bliskosti postala je tema razgovora, dok su slike njihovih susreta često dijeljene na društvenim mrežama. Oboje su uživali u zajedničkim trenucima i obogatili svoje živote prisutnošću jedno drugog.

Oglasi