Neda Ukraden, popularna pjevačica, poslednjih godina bilježi velike uspjehe na srpskoj sceni, uprkos tome što je tu više od 40 godina. Međutim, kako je starila, sada više vremena posvećuje porodici i smanjuje opterećenje. Tajna njenog mladolikog izgleda nije samo u genetici već i u njenom zdravom načinu života. Neda Ukraden je živi dokaz za to, koja u osmu deceniju ulazi sa živahnim izgledom. Njena dnevna rutina uključuje početak dana mješavinom mlake vode, limuna i kurkume, nakon čega slijedi nezaslađena turska kafa dok provjerava poruke i prati vijesti. Osim toga, održava uravnoteženu ishranu i uključuje redovnu tjelovježbu, što joj je pomoglo da brzo izgubi težinu kako je željela.

 

U ranijim vremenima bilo je lako održavati željenu težinu. Međutim, u modernoj eri, kada se tradicionalne metode mršavljenja ne čine efikasnim, mnogi se ljudi odlučuju za liposukcijsku dijetu. Azra, osoba koja je fizički aktivna, podržava ovaj sistem mršavljenja jer daje brze rezultate bez izazivanja iscrpljenosti ili gladi. Ovo gledište dijeli i Neda, pjevačica koja pridaje značaj svom zdravlju i izgledu. On vjeruje da je ostanak fizički aktivan ključan za održavanje dobrog zdravlja i uživa u aktivnostima kao što su tabata, plivanje i tenis. Osim toga, slijedi mediteransku prehranu, preferirajući korištenje svježih namirnica kad god je to moguće.

 

I pored zdravih navika, Neda povremeno popusti pred žudnjom za burekom. Uz zdrav način života, Neda Ukraden posjeduje raskošno imanje u Lepetanima, zadivljujućoj lokaciji na crnogorskom primorju. Boka Kotorska je mjesto gdje ona često boravi sa kćerkom i unukama u svojoj prelijepoj rezidenciji. Mediji su nedavno otkrili da se sa prijateljima na terasi upušta u divlje žurke. Tokom izvještavanja sa obale, pjevačicu je uhvatio u mirnom i opuštenom stanju na plaži. U ovom slučaju, Nedine godine nisu je omele, jer je još jednom pokazala zašto je priznata kao jedna od najprivlačnijih i najzanimljivijih javnih ličnosti. Krasila ju je plavi bikini koji je istakao njenu vitku građu, a posmatrali smo i njenu divnu preplanulu boju. U videu ispod možete svjedočiti kako pjevačica uživa u ljetnim užicima na svom mirnom odmoru.

Oglasi