Na Balkanu, poznate ličnosti često zaokupljaju pažnju medija i obožavatelja, što dovodi do toga da članovi njihovih porodica i prijatelji nehotice budu izloženi očima javnosti. Primjer za to je redovno medijsko izvještavanje o porodici Novaka Đokovića, uključujući njegovog brata Đorđa Đokovića i njegovu partnerku Sašku Veselinov. Danas vam donosimo novosti o njima.

 

Iako su prije samo četiri mjeseca postali roditelji, Đorđe i Saška su već pokazali izuzetne sposobnosti u vaspitanju djeteta. Često dijele svoje uvide na različitim platformama društvenih medija, posebno na Instagramu, omogućavajući svojim sljedbenicima da svjedoče o njihovim iskustvima kao roditelja i da uvide u njihovu svakodnevnu rutinu. Osoba koju je izabrao Đorđe, Saška, veoma je aktivna na Instagramu, gdje sa pratiocima dijeli trenutke iz njihovog svakodnevnog života. Nedavno je posebno privukla pažnju objavivši sliku sina Aleksandra. Na snimku, par je viđen ispred prodavnice kako kupuje neophodne stvari. I pored toga što su renomirani pojedinci, ponašali su se sasvim normalno, što je i iznenadilo i obradovalo posmatrače. Na kraju krajeva, oni su jednostavno pojedinci koji se bave uobičajenim životnim aktivnostima.

 

Kako priča, Saška je obukla svjetloplavi kombinezon koji je bio većeg kroja, dok se Đorđe odlučio za običnu crnu majicu i jarke šortsove. Obje su nosile iste udobne papuče, koje su dodale završni štih njihovim casual ansamblima. Njihov prepoznatljiv modni smisao i opušteno držanje zainteresirali su mnoge koji ih prate na društvenim mrežama. Uprkos tome što su dio poznate porodice, Đorđe i Saška pokazuju kako se nose sa pritiscima medijske pažnje i nastavljaju da žive svakodnevnim životom, podržani i voljeni od pratilaca na društvenim mrežama.

 

Oglasi