Poslednjih dva dana u srpskim medijima glavna tema je gubitak bebe i Anastasije i Nemanje. Bilo je to vrijeme iščekivanja i oduševljenja, jer je Anastasija otkrila svoje drugo stanje, a par je željno iščekivao dolazak svoje djevojčice. Ali, nažalost, umiješala se okrutna sudbina i iskra života je ugašena i nažalost Anastasija je izgubila bebu u petom mjesecu trudnoće. Nemanja je ovu srceparajuću vijest podijelio je na društvenoj mreži Instagram i saopštio je svim svojim pratiocima.

 

Usred teškog životnog iskušenja, Nemanja je napisao iskrenu objavu u kojoj je izrazio dubinu njihove tuge koja se ne može opisati rijećima. Iako ne mogu otkriti izvor svoje boli, svijet se suosjeća s njihovom tugom. Ipak, usred svega, njihova ljubav ostaje nepokolebljiva i zajedno će sve pobijediti. Anastasija i Nemanja su planirali građansko vjenčanje u Sevilji ovog jula, a zatim veliku crkvenu ceremoniju i proslavu u Srbiji sljedeće godine.

 

Žalosna tišina proslavljene pjevačice Svetlane Cece Ražnatović navela je mnoge da se zapitaju da li će otputovati u Sevilju da utješi kćerku nakon njihovog velikog gubitka. Uprkos izviještajima da se nedavno pojavila kao aktivna članica žirija u polufinalnoj epizodi Zvijezdi Granda, Ceca ostaje vezana teškim poslovnim obavezama i ne može da ode u Španiju. Kada je izašla iz zgrade u kojoj se snimalo, težina njene tuge bila je očigledna u njenoj potpuno crnoj odjeći i potištenom držanju. Odbijajući da daje izjave sa okupljenim novinarima o bilo čemu, a posebno o tragediji koja je zadesila njenu rodbinu, Ceca je brzo krenula i bila je u sjenci njenog tima obezbijeđenja.

 

Oglasi