Toni Bijelić, ugledni poduzetnik srpskog porijekla, ne samo da je uspješan u svijetu poslovanja već i cijenjen kao suprug poznate folk pjevačice Dragane Mirković. Rođen je 1963. godine, a svojim radom i poslovnim uspjesima izgradio je impresivno bogatstvo i ugled. Živi i posluje u Beču, Austrija, gdje je postao poznat po svojim brojnim poslovnim poduhvatima, protežući se od automobilske industrije do građevine i televizije.

Toni Bijelić je vlasnik cijenjene tvrtke “Majbah”, koja se ističe po prestižu i vrhunskoj ponudi automobila. Njegova tvrtka je poznata po luksuznim vozilima, čiji najpovoljniji modeli koštaju oko 70.000 eura.

Toni Bijelić također ima značajan utjecaj u građevinskoj industriji te posjeduje uspješnu građevinsku tvrtku, kao i brojne vrijedne nekretnine i zgrade. Mediji su izvijestili da je Toni prenio svu svoju imovinu na suprugu Draganu Mirković, što je pokazatelj njihove duboke međusobne ljubavi i povjerenja.

Njihov odnos započeo je na neobičan način kada je Toni, kao vozač, prevezao Draganu Mirković na jedan od njenih koncerata u Beču. Tijekom vožnje, njih dvoje su se brzo povezali, a Toni je pokazao svoju ljubaznost i velikodušnost darujući Dragani dijamantnu narukvicu i prsten. Njihova ljubav na prvi pogled postala je početak njihovog sretnog i skladnog života zajedno.

Oglasi