NESVAKIDAŠNJI DOM: Zavirite u moderno uređeni dom sa staklenim atrijumom u sredini!

Danas ćemo vam predstaviti projekat arhitektonske firme znavu ”U + G” koji su ovaj stan posebno osmislili i dizajnirali za jedan mali braćni par koji sada živi i radi u Sevilji, Španiji.

Žarišni centar ovog enterijera je uglavnom fokusiran oko centralnog galerijskog patia koji je svakako pripomogao sa svojim velikim izvorom prirodne svjetlosti i velikoj ventilaciji. Osim tih pogodnosti on je osigurao privatnost svim ukućanima ovog stana.

Dizajn ovog modernog porodičnog doma je klasičan sa modernim detaljima i karakteristikama koji ovaj dom čine zaista posebnim i lijepim za oko. Svaka prostorija u ovom domu je svijetla i prozračna zahvaljujući ogromnim prozorija i staklenim vrtom koji je centar ovog stana i enterijera i to je ono što ovaj stan čini zaista posebnim.

Boje ovog stana su poprilično u neutralnim nijansama koje dolaze do izražaja zbog ogromnog prisustva svjetlosti i detaljima malo jačih boja ali ne prejakim. Sve ove boje i dekoracije balansiraju jedne druge i čini ovaj stan ugodnim za oko sa mirnom, sofisticiranom amosferom pogodnom za život.