NEOBIČNI APARAT ZA KAFU – pametan aparat sa elegantnim dizajnom!

Ovaj neobični aparat za kafu je stvorila Slovenačka kompanija “Goat Story” koja smatra da je pravljenje kafe prava nauka. Zbog otga je predstavila pametan aparat za kafu prelijepog dizajna kojim može da se upravlja preko aplikacije.
Aparat “Gina” kombinuje tri klasične tehnike pripremanja kafe u samo jednom aparatu . Posjeduje integrisanu vagu koja se povezuje putem Bluetooth-a i odgovarajuće aplikacije sadržane u pametnom telefonu te osim funkcije tajmera, pruža mogućnost korisnicima da lako izmjere količinu vode i kafe koja je potrebna za određen način pripreme od tri ponuđena.

neobičan aparat za kafu


Aplikacija je ta koja vodi korisnike kroz svaki korak pripreme kafe, od izbora tehnike do kuhanja. Korisnici mogu da podijele svoje podatke ili da dobiju savjete i od drugih ljubitelja kafe.

Ideja za ovakav aparat se rodila tokom promcije koju je kompanija “Goat Story” uradila za svoje šolje za kafu koja je imala interesantni dizajn u obliku roga. Ono što se stalno dešavalo je da su često zaboravljali vagu koja je potrebna za mjerenje kafe. Odmah tada su  počeli sa dizajnom aparata koji ima ugrađenu vagu.

Oglasi