NEOBIČNE GRAĐEVINE: Pogledajte nesvakidašnje uređenje neobičnog Pariškog stana!

Ovaj stan u Parizu, osim što je luksuzan i ima predivan pogled direktno na Ajfelov toranj, ima jedan poseban dodatak koji je oduševio javnost širom svijeta. Ovaj stan posjeduje veoma neobičan zaobljeni drveni krov koji zaista privlači pažnju!

Ovaj stan je smešten na samoj raskrsnici četri pariška distrikta. Sama zgrada u kojoj se nalazi ovaj neobičan stan je igrađeno početkom 19. vijeka kao dvospratna robna kuća. Nekada krajem 20. vijeka na ova dva sprata dodat je još treći sprat koji je na kraju dobio i naziv koji je ispisan na samom vrhu –

Post Office Architects dodali su drveni zaobljeni krov jednom interesantnom stanu u Parizu, pruživši tako vlasnicima pogled na Ajfelov toranj – Aux Quatre Arrondissemenets.

Vlasnik ovog neobičnog stana je poznati francuski fotograf i dizajner Mathew Delook koji je imao želju da njegov stan ima poseban izgled krova sa maksimalnim izvorom prirodne svjetlosti kako bi mu to služilo njegovom fotografskom studiju tokom dana a da bude dnevni boravak tokom večeri!

Oglasi