All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

NEOBIČNA STOLICA RAĐENA OD DASAKA ZA SKEJTBORD

loading...

NEOBIČNA STOLICA RAĐENA OD DASAKA ZA SKEJTBORD – predstavljamo vam veoma dopadljivu stolicu kreiranu od dasaka za skejt, postavljenu sa veoma lijepim tapaciranim dijelovima


Board Chair predstavlja unikatan moderan komad kreiran od dasaka za skejt i raznobojnih dijelova postave, čineći stolicu koja je veoma privlačnog izgleda i vanvremenskog stila.

Reciklirane stvari mogu kreirati unikatne rezultate, posebno onda kada su stvari totalno drugačije. Možete li zamisliti da je neko uspjeo da pretvori ove stare daske u jako lijep komad namještaja? Sama ideja je dovoljno dobra sama po sebi, a ova stolica je jednom rječju prelijepa. Pravljena za relaksaciju i uživanje u dnevnim satima, Board Chair koristi daske za skejt od bambusovog drveta kako bi kreirala krajnje ergonomski namještaj inspirisan skandinavskom tradicijom.

Sa danskim ramom od brezovog drveta i opcionim novozelandskim vunenim postavama, Boar Chair predstavlja šarolik pristup tradicionalnim skandinavskim stolicama. Ova stolica/fotelja ručno je kreirana u Danskoj u saradnji sa kompanijom koja se bavi proizvodnjom plakara, komada namještaja koji stvaraju jak dojam i skreću pažnju ljubavlju ka prirodi kao i prirodnim materijalima.

Tags: , , , ,

Related posts