Već neko vrijeme je općepriznato da se moć kozmetike ne smije potcijeniti.

Mogućnosti koje se otvaraju kada se vješte ruke spoje s kvalitetnim alatima su zaista zapanjujuće.
Tvrdnja je potkrijepljena različitim oblicima dokaza, uključujući vizualne medije kao što su fotografije, video snimci i objave na društvenim mrežama. Jedan od videa, koji je objavljen na popularnoj platformi TikTok, postigao je status virusa.

Za razliku od drugih transformacija koje su se dogodile u prošlosti, ova je dobila obilje pozitivnih povratnih informacija. Neuobičajeno za platforme društvenih medija, bilo je značajno malo negativnih komentara.

Ranije ove godine, Alisa Segrist je stekla popularnost na TikToku nakon što je postavila video svoje potpune transformacije koristeći dramatične tehnike šminkanja.

Njene vještine donijele su joj sljedbenike od preko 348.000 pojedinaca koji se dive njoj i njenom radu.

Video koji je stekao najveću popularnost pokrenut je izostankom zuba i obrva kreatorke, ali kako napreduje, ona prelazi na glamurozniji izgled i blistav osmijeh.

Njeno zadivljujuće lice bilo je naglašeno nizom biserno bijelih zuba koji su blistali kao da im je mjesto u Holivudu, kao i par punih usana koje su bile stručno našminkane. Tamne obrve koje su uokvirile njeno lice poslužile su da skrenu pažnju na njene zadivljujuće mačje oči.

Komentari koje su ostavili brojni pojedinci izrazili su oduševljenje njenom transformacijom.

Prema rečima jednog gospodina, „Posedujete izuzetnu lepotu.

“Moram reći da je ovaj video zaista izuzetan”, uzviknula je jedna gledateljica.

U trećem licu pisac je primetio da dotična osoba liči na Alisu iz Zemlje čuda.

 

@thecelestialmom Milkshake brings all the boys to the yard #transition #makeup #beauty #naturalbeauty #TheAdamProject ♬ Milkshake Showmusik Dance Mix – Showmusik

Oglasi