Kako se Neda Ukraden 16. avgusta bliži svom 73. rođendanu, ona nastavlja da impresionira svojom energijom, izuzetnim pjevačkim talentom i blistavim osmijehom. Njen aktivni Instagram profil svjedoči o ljetu prepunom trijumfalnih koncerata širom regije, dok je pronalazila trenutke koje je njegovala sa svojim unucima pored mora.

 

Neda Ukraden je oduvijek posjedovala sposobnost da pronađe humor u sebi i izrazi svoje iskrene misli. Ona zanemaruje stereotipe i konvencionalna uvjerenja koja sugeriraju da žene postaju manje značajne i energične kako stare. Umjesto toga, Neda pokazuje da je održavanjem pozitivnog načina razmišljanja i brigom o svom fizičkom blagostanju moguće prihvatiti nagrađujući i zadovoljavajući život u svim fazama.

 

Ona čvrsto vjeruje da on pokazuje kako mladost i vitalnost ne zavise samo od godina, već i od mentalnog stava. Nedin aktivan angažman u svakodnevnim aktivnostima podiže njeno samopouzdanje i dobrobit. Redovnim vježbanjem tabate, plivanjem i igranjem tenisa održava energiju i fizičku kondiciju. Neda naglašava da je vježbanje od najveće važnosti tokom cijelog života.

Osim što se bavi pjevačkom karijerom, Neda je takođe nevjerovatno zauzeta kao domaćica. Bilo da je u Beogradu ili Lepetanima, kućnim obavezama pristupa sa istim nivoom posvećenosti kao i svojim nastupima. Njen život je ispunjen raznim aktivnostima poput kuhanja i čišćenja, a ona je ponosna na ispunjavanje ovih zadataka. Neda Stolen služi kao primjer da održavanje pozitivnog stava, ostanak fizički aktivan i angažman u svim aspektima života može dovesti do radosne i ispunjene starosti. Ona je inspiracija za svakoga ko želi da cijeni svaki trenutak i proživi svoje godine sa srećom, vitalnošću i entuzijazmom.

 

Oglasi