Zejna Murkić zapaženo se pojavila na nedavnom događaju u glavnom gradu obukavši priličenu crnu haljinu trendi kroja kukova. Njen modni izbor privukao je pažnju posmatrača, a mediji su iskoristili priliku da se raspitaju o njenom donjem vešu. Zejna je iskreno odgovorila i otkrila sve detalje o svom donjem vešu. Ona je izjavila da se tog dana odlučila za grudnjake i gaćice, ali je odlučila da ne nosi korzet zbog nedavnog gubitka kilograma. Dalje je otkrila da je Neda Ukraden, hrabra i odvažna žena, predložila da se potpuno odrekne nošenja gaćica i da umjesto toga nosi samo čarape. Mediji su ostali zatečeni Zejninim neočekivanim odgovorom.

 

Prema izvorima, Neda je navodno dala Zejni savjete kako da nosite pripijene haljine bez donjeg rublja kako biste izbjegli vidljive nabore tokom modne revije. Zejna, koja je stekla priznanje na Pjesmi Evrovizije, prisustvovala je Belom dvoru u dobrotvorne svrhe. Tokom intervjua za IDJ, Zejna je govorila o svom iskustvu u muzičkoj industriji, naglašavajući značaj postojanja čvrste osnove u pop muzici. Pored toga, podijelila je i svoju ličnu priču, otkrivajući da je dobila instrukcije da izvodi pjesme koje nisu njene i da se suočila sa izazovima u pronalaženju sopstvenog muzičkog identiteta.

 

Nadobudni muzičari imaju priliku da dobiju dragocjene savjete i smijernice, jer će predstojeća epizoda IDJHot-a, čiji je voditelj proslavljena Danica Nikolić, proniknuti u Zejnine prihode i pružiti pronicljive informacije. Međutim, Neda Ukraden, istaknuta pjevačica, nedavno je izrazila svoje razočarenje prema svojim kolegama umjetnicima, pripisujući njihov nedostatak posvećenosti kao primarni uzrok. Od ključne je važnosti priznati da, iako jedna hit pjesma može katapultirati umjetnika do trenutne slave, uspostavljanje dugotrajne i prosperitetne karijere zahtijeva kontinuirano objavljivanje više hitova na vrhu top lista i široko prisustvo na koncertnim nastupima uživo.

Oglasi