Televizija Pink se sprema za predstojeću sezonu rijalitija “Zadruga 7 – Elita” uprkos prvobitnoj najavi njegovog ukidanja. Za ovu novu sezonu planiraju se značajne izmjene, a učešće u emisiji rezervirano je isključivo za pobjednike prethodnih rijalitija kao što su Big Brother, Dvor, Farma i, naravno, Zadruga.

 

Uprkos glasinama o mogućem odlaganju emitovanja “Elite”, Televizija Pink je putem društvenih mreža odlučno objavila da rijaliti šou doživljava značajne promjene u svom konceptu. I ne samo to, već se i fizička lokacija, Bijela kuća u Šimanovcima, preuređuje u skladu sa zahtjevima predstojeće sezone. Luksuzna nekretnina trenutno je u fazi renoviranja kako bi se zadovoljile zahtjeve novog rijalitija. Iako je ranije bilo nagađanja o potencijalnim takmičarima za novu sezonu, produkcijski tim nije zvanično potvrdio nijedno ime i namjerava da sve ostane iznenađenjem za publiku kada emisija počne. U prethodnoj sezoni, “Zadruga”, Aleksandra Nikolić je izašla kao pobjednik, a Ana Ćurčić je obezbjedila drugu poziciju.

 

Sa svježim prostorom i pažljivo odabranim takmičarima, predstojeća sezona “Zadruge 7 – Elita” garantuje uzbudljive i zadivljujuće trenutke za strastvene pratioce ove omiljene rijaliti serije na Pink televiziji. Iščekivanje je sve veće među fanovima emisije, jer željno iščekuju početak nove sezone “Zadruge 7 – Elite”. Na društvenim medijskim platformama, forumima i namjenskim grupama usredsređenim na ovaj hvaljeni rijaliti šou, pojedinci kontinuirano učestvuju u diskusijama, procjenjujući svaku najavu, tračeve i potencijalne nagovještaje u vezi sa učesnicima i inovativnim konceptima programa.

 

Navijači, koji se nazivaju i “saradnicima”, aktivno se uključuju u diskusije, dijeleći svoje teorije i spekulacije, i izražavajući slaganje ili neslaganje u vezi sa svojim omiljenim takmičarima. Njihova bezgranična radoznalost i uzbuđenje tjeraju ih da otkriju identitete učesnika za ovu sezonu, predvidje izazove, tajne igre i intrige koje će se odvijati u Bijeloj kući. Obožavatelji vrijedno prate profile potencijalnih takmičara na društvenim mrežama, tražeći nagovještaje koji bi mogli otkriti njihovu sudbinu u rijalitiju. Svaka informacija, svaka fotografija i svaki tvit postaju predmet detaljne analize i rasprave. Kompanija Pink takođe koristi tajnoviti pristup, postepeno otkrivajući fragmente informacija i postavljajući zagonetke koje dodatno pojačavaju napetost među fanovima. Njihova marketinška strategija se vrti oko održavanja povjerljivosti kako bi privukli što više gledatelja za premijernu epizodu i zadržali visoku gledanost tijekom cijele sezone.

Oglasi