Ilda Šaulić i Bojan Vučković poznati su po bezvremenskoj ljubavi. Nedavno su sa kćerkom Emom proveli tri mjeseca u Americi, a sada su se vratili u Srbiju sa namjerom da svoju budućnost i sreću uspostave u svojoj domovini. Ilda je sa oduševljenjem pričala o njihovom uzbudljivom putovanju u Ameriku, koje ih je vratilo u Srbiju gdje planiraju da praznike proslave sa porodicom. Osim toga, Ilda je otkrila da trenutno nemaju planove da se trajno presele u Ameriku, barem ne u doglednoj budućnosti.

 

“Iskreno, trenutno nemamo planove za potpuno preseljenje. Nadam se da do toga neće doći, barem ne dok Ema ne odraste i možda izrazi želju da tamo studira ili se bavi nečim sličnim. Tada bismo kao porodica više vremena provodili tamo. Za sada, ovakav umereni ritam nam odgovara, gde tamo provodimo njene letnje i zimske raspuste,” izjavila je Ilda tokom intervjua u emisiji, ističući namjeru da upiše svoju kćerku u školu u Beogradu. “Ema pohađa vrtić ovde, a ići će i u školu ovde, naravno. Divno je što imamo priliku često putovati u SAD, ali uvek se vraćamo ovde. To me izuzetno usrećuje,” istakla je Ilda.

 

Na put para u Ameriku prvenstveno su uticale Bojanove poslovne obaveze. Ilda, koja se profesionalno bavila tenisom, iskoristila je priliku da svoju ljubav prema tenisu spoji sa podučavanjem djece ovom sportu. Ildin pokojni otac, proslavljeni folk pjevač Šaban Šaulić, svojevremeno je otkrio da je Bojan Vučković, supruga njegove kćerke, ranije bio oženjen Amerikankom. Govoreći o Bojanovom prethodnom braku, Šaban je spomenuo:

“Nisam siguran u razloge njegovog braka, ali znam da je Amerikanka. Nisu imali djece i na kraju su se razveli. Ne znam šta se dogodilo prije toga, ali on dokazao se kao vrijedan radnik. Da nije, ne bi postigao uspjeh u životu. Neophodan je naporan rad, a oni koji se trude požnjeti će plodove.” Šaban je bio iskren i ponosan na svog zeta, i bilo bi mu drago da je Ilda izabrala Bojana. Zapravo, porodice Šaulić i Vučković oduvijek su bile blisko povezane. Njihova veza seže u prošlost, a ljubav i podrška su stubovi skladnog braka Ilde i Bojana.

 

 

 

Oglasi