Dijana i Srđan Đoković u braku su skoro četiri decenije, a njihova veza svedoči o dubini iskrene ljubavi. Tome dokazuju i najnovije fotografije snimljene na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu.

Uprkos brojnim preprekama na zajedničkom putu, istrajavali su i utrli put svom trojcu sinova, s posebnim naglaskom na svoje najstarije dijete Novaka Čokovića. Njihova međusobna naklonost i divljenje su očigledni kad god se pojave u javnosti. Iako ovaj poznati par tradicionalno skriva svoj privatni život, snimak aerodroma je pokazatelj da njihov brak i dalje napreduje. U dirljivom trenutku snimljenom na filmu, Srĕan, pravi džentlmen, pozdravio je Dijanu i njenu sestru dok su se vraćale sa letovanja, uzeo Dijanin prtljag i otpratio je kući.

Tokom svog braka, ovaj par je morao da se nosi sa mnoštvom izazova. Ipak, ustrajali su i zajedno odgajali svoja tri sina, što je samo ojačalo njihovu vezu. Zbog toga je njihov odnos postao otporniji nego ikada prije. Uspon Novaka Đokovića na vrhunac teniskog sveta podržali su i njegovi roditelji, koji su bili njegovi najvatreniji obožavaoci. Poznata je činjenica da su dali značajne žrtve kako bi osigurali uspjeh svog sina. Iako je Novakov otac bio istaknutiji u javnosti i pratio ga na turnirima, njegova majka Dijana je radije ostala u pozadini. Međutim, zahvaljujući Novakovoj svetskoj reputaciji, porodica je dospela u centar pažnje. U posljednje vrijeme, Dijana i njen suprug Srĕan daju više intervjua medijima o svom sinu.

Gostujući u “Balkanskoj ulici”, bračni par Đoković je sa publikom podijelio neke do sada neotkrivene lične podatke. Dijana je ispričala trenutak prije skoro trideset godina kada ju je njen suprug Srĕan krstio pod novim imenom u crkvi. Odlučio se za ime Milica, staro srpsko ime koje je izabrao za dragog prijatelja. Dok Dijana priznaje lepotu imena, više voli da se u javnosti oslovljava sa Dijana, a Milica koristi samo kod kuće. Kakav je vaš utisak o bračnom paru Đoković na osnovu ovog otkrića?

Oglasi