U današnjem postu pišemo o TV voditeljima koji po nekim propisima uvijek moraju da budu ozbiljni i naravno da se snađu u nekom iznenadnom i neočekivanom trenutku ali tu imamo i njihovu humorističnu stranu. Naime, u današnje vrijeme mnogi kad vide vooditeljicu Jovanu Jeremić ubijeđeni su da mogu da rade baš isti posao kao i ona i u jednu ruku su nekako i u pravu ukoliko mislite da budete amater i neprefesionalan onda je vrlo lako dobiti posao na nekoj od televizija kao što je Pink. Međutim, ako želite da radite na RTS ili nekojoj drugoj malo ozbiljnijoj TV kući onda je veoma teško postići.

 

Naime, jedna lijepa plavuša je svojom pojavom prikovala tada sve za male ekrane ali i podigla buru komentara da je na takvoj jednoj televiziji to ponašanje totalno nedopustivo. Naime, voditeljica jedne domaće televizijske kuće je prije nekoliko godina pojavila se pred kamerama jutarnjeg programa kako su mnogi mogli primjetiti totalno pijanom stanju. Ona je vodila svoju emisiju na jako jedan neobičan način tako što je se cijelo svoje vrijeme dok je vodila emisiju smijala i zaplitala jezikom i jedva da je uspjela da sklopi neke potpuno razumljive rečenice.

 

Tako je lijepa plavuša tada svojom pojavom prikovala sve za male ekrane i time podigla buru negativnih komentara da je takvo ponašanje nedopustivo u jednoj emisiji koja ide uživo. Kako je to sve izgledalo možete pogledati u video sn imku koji vam donosimo u nastavku našeg današnjeg članka. Svoje komentare nam pišite u komentarima ispod ovog posta ?

Oglasi