Aleksandra Prijović, popularna pop pevačica, nedavno je završila tri uspešna samostalna koncerta u Beogradu, a sada je najavila da planira da nastupa u Nišu, Sarajevu, Tuzli i Zagrebu.

Iako su neki njeni kolege umetnici davali pogrdne primedbe, Prijovićeva je ostala ravnodušna i nastavila da pokazuje svoj izuzetan talenat.

Prema rečima svjedoka, Prija je u svoj nastup ugradila muziku Jelene Karleuše, iako se posle skandala nije divila folk pevačici. Aleksandra je poznata po svojim stalnim nastupima tokom vikenda, a na mreži se pojavljuju snimci kako peva jednu od Karleušinih pesama. Mnogi vjeruju da to pokazuje njenu snažnu sposobnost za ovaj žanr. Aleksandra je tokom vikenda imala zakazani nastup u Dizeldorfu u Nemačkoj, gde je svojom muzikom očarala publiku. Međutim, ono što je sve iznenadilo je kada je Prija izvela popularnu pop pesmu „Slatka mala.

Nastup pjevačice uživo naišao je na neobuzdani entuzijazam prisutnih, što je rezultiralo brzom distribucijom videa koji prikazuje njeno izvođenje pjesme na više platformi društvenih medija. Mišljenja o pjesmi su se kretala od pohvala za njen upečatljiv ritam i neosporan talent izvođača, do poređenja sa jedinstvenim šarmom prethodne pjevačice, uz neke primjedbe da je uključivanje “Slatke male” omogućilo prijeko potrebnu promjenu tempa.

Aleksandra Prijović je među nekoliko odabranih mladih vokala koji su postigli ogroman uspeh i uzdigli svoje karijere na vrhunac dostignuća. Prijovićeva je debitovala u javnosti kroz proslavljeno muzičko takmičenje Zvezda Granda i od tada je u stalnom usponu. Njena poslednja prekretnica bio je koncert održan u Beogradskoj areni, gde je novinarima priznala da se plaši ishoda. Bez obzira na to, izvedba je bila sjajan hit, dok je arena bila u punom kapacitetu.

Oglasi