Verica Rakočević je renomirana modna kreatorka porijeklom iz Srbije koja je stekla ime u svijetu. Uprkos njenim impresivnim dostignućima u svijetu mode, čini se da se mediji više fokusiraju na njen privatni život i kontroverze oko nje, a ne na njen profesionalni uspjeh sa njenim popularnim VR brendom.

 

Mediji su prvenstveno fokusirani na Vericu i njen brak sa znatno mlađim od nje Veljkom Kuzmančevićem. Njihova veza je često tema nagađanja. Verica je ranije bila udata za Borana Karamana, sa kojim ima kćerku Elenu. Međutim, brak se brzo završio razvodom. Tada se zaljubila u Zorana Rakočevića, čije prezime i danas nosi, i sa njim dobila dvoje djece – sina Miodraga i kćerku Milenu.

 

Veričin prvi brak nije dugo potrajao, ali je ipak vjerovala u ljubav i ponovo se udala u 65. godini. Ponosna je na svoje unuke i često na društvenim mrežama dijeli fotografije i objave o tome koliko su talentovani i vaspitani. U posljednje vrijeme sve više objavljuje fotografije se vojih najmlađih unuka, Mile i Nikše. Mila živi u Beogradu, pa je Verica često viđa, dok je Nikša sa roditeljima trenutno u Americi. Verica je nedavno pohađala Milin čas karatea na kojem je dobila žuti pojas i diplomu, što je Verica obja vila na društvenim mrežama uz natpis kojim izražava ljubav prema svojoj unuci. “Duša bakina , žuti pojas .Volim te “ napisala je ona ispod svoje objave. Koje je Vaše mišljenje o vezama između mlađih muškaraca i starijih žena? Da li ljubav broji godine ? Svoje miščjenje nam pišite u komentarima ispod ovog posta.