Prije petnaestak godina Viktorija Rađa, supruga košarkaša Dina Rađe, prisjeća se neprijatnih glasina koje su kružile o njenoj porodici. Bivša manekenka i kraljica ljepote je u intervjuu za podcast “Budimo iskreni” čiji je voditelj Dorijan Klarić otkrila da je pjevač Petar Graša pogrešno optužen da je otac njenog drugog sina dok je bila trudna. Za to vrijeme se šuškalo da su njen suprug i Grašo u vezi. Jeste li ikada naišli na ovu informaciju? Razmišljajući o tim glasinama, uzviknula je: “Glasine su bile apsurdne!” Međutim, po rođenju sina osjetila je zahvalnost prema osobi koja je pokrenula glasinu, jer je unio neizmjernu radost u njihove živote.

 

Do danas, nastavljamo da se šalimo o tome.” Viktorija je tada iznijela druge glasine: da je primljena na psihijatrijsku bolnicu, hospitalizovana od šoka i da je rodila svoje drugo dijete, Niku. Tokom moje trudnoće, tamo kružile su i priče o mom mužu i Petru Graši.Međutim, 27. februara sam uspješno rodila kćer Niku, što pripisujem pretjeranoj šali i zadirkivanju između mene i Petra.Dok sam bila u bolnici, dva dana nakon poroda rođenja, promatrao sam fotoreportere ispred svog prozora. Ista situacija se dogodila i u Splitu, gdje su dodatni fotoreporteri čekali moj otpust iz psihijatrijske bolnice. Viktorija je 1995. godine okrunjena za Miss Dalmacije, a iste godine upoznala je svog supruga Dina na renomirani zagrebački restoran.

 

Par se vjenčao 2001. godine na brodu u Korčulanskom zaljevu, a roditelji su dvoje djece, Roka i Nike. Osim toga, Dino ima sina Duju iz prethodnog braka sa košarkašicom Željanom. Petar Grašo je trenutno u braku sa Hanom, kćerkom Tončija Huljića, i zajedno imaju kćer. Dino, koji je blizak prijatelj para, bio je jedan od prvih koji je podijelio fotografiju na kojoj novorođenče drži za prst. Čast da bude kum na Grašinom i Haninom vjenčanju imao je još jedan prijatelj Rađa. Vrijedi napomenuti da su se pjevačica i košarkašica Viktorija zavjetovali prije više od dvadeset godina. Šta mislite o ovom pitanju?

 

Oglasi