Danas donosimo priču o našoj poznatoj manekenki  čija se ljepota pokazala fatalnom za mnoge poznate muškarce u Srbiji. Ona odiše prefinjenošću i modni je uzor mnogim ženama. Srpkinje neizmjerno uživaju u stilu, izgledu i načinu života naše manekenke Anje Šušnjar. Možda vam je već poznata kao “Vergarova” na Instagramu. Dok je isprva težila karijeri modela, sada je postala vrlo tražena influencerica sa značajnim brojem sljedbenika. Anja osvaja svojim zaraznim osmijehom koji ostavlja upečatljiv dojam, a pod njezin neodoljiv šarm pali su i ugledni pojedinci.

 

Njezin smisao za modu doista je inspirativan jer s lakoćom spaja vrhunske komade s pristupačnima, a njezine savjete korisnici na platformama društvenih medija visoko cijene i rado ih prihvaćaju.

Košarkaš Bogdan Bogdanović pronašao je svoju prvu veliku ljubav u ženi koja ne samo da mu donosi neizmjernu radost već svjedoči i njegovim nevjerojatnim uspjesima na terenu.

Njihova ljubavna priča započela je 2014. godine, a njihova duboka privrženost bila je očita svaki put kad su viđeni zajedno. Tijekom njihove veze, košarkaš je ostao jako uključen i redovito je dokumentirao njihova zajednička iskustva za svoje pratitelje. Jednom prigodom otkrio je kako ga na pripreme za igru ​​neizostavno prati zanosna Anja.

Tijekom tog razdoblja kružilo je žamorom o tome da je košarkaš dobio golemo ohrabrenje i podršku od Anje dok je krenuo prema NBA ligi, što je cilj koji je na kraju i postigao. No, niotkuda, mediji su eksplodirali s viješću o raspadu njihove veze nakon godinu i pol dana, prvenstveno zbog fizičke razdvojenosti uzrokovane Bogdanovim preseljenjem u Istanbul 2015. godine iz profesionalnih razloga.

 

U to se vrijeme smatralo da je njegov nastup na Eurobasketu patio zbog njegovih ljubavnih poteškoća. Bliski prijatelji para otkrili su da je kraj njihove veze bio duboko potresno iskustvo za obje uključene osobe.

Nakon rastave od atraktivne crnke, Bogdan je navodno doživio duboku devastaciju, srce mu se slomilo. Ipak, uspio je zaokupiti pažnju i drugih zgodnih žena, među kojima su glumica Jovana Stojiljković i tenisačica Olga Danilović.

Posljednja osoba predstavljena u seriji bila je Britani Nett, američki model i dizajnerica koja je prethodno nosila titulu prve pratilje na izboru za Miss države New Jersey. Dok je svoju ljubav prema drugoj osobi nekoć otvoreno pokazivala, trenutno je neizvjesno hoće li ostati u vezi.

 

Tijekom tog razdoblja, očaravajuća manekenka usmjerila je svoju energiju na stjecanje visokog obrazovanja, da bi se na kraju udala i na svijet poželjela dobrodošlicu svojoj kćeri Dunji. U potpunosti se posvetila obitelji.

Njezina sposobnost da osvoji renomiranog Dušana Šušnjara, poznatog beogradskog znalca, izaziva zavist brojnih žena koje ga opisuju kao iznimno šarmantnog, karizmatičnog i uvijek džentlmenskog držanja.

Njegov upečatljiv izgled i vibrantna energija osvojili su brojne poznate žene, a vrijedi istaknuti da maneken već ima kćer iz prijašnje veze.U Italiji je Anji otvoreno pokazao svoju romantičnu stranu, bez ikakve namjere da to prikrije.

 

Prema izvoru upućenom u situaciju, Jelisavetu i Dušana upoznali su zajednički poznanici 2015. godine, a njihova veza je u trenutku bila naelektrisana. Vrijedi napomenuti da je, unatoč vezi s kolegom Vukom Kostićem, glumičina postojeća veza već bila na nestabilnim nogama.

Prije skoro deset godina, izvor je za “Blic” otkrio da je, unatoč tome što su Vuk i Jelisaveta tijekom ljeta negirali bilo kakve probleme u vezi, istina bila da je Jelisaveta već tada započela ljubavnu vezu s Dušanom, što se vidi i po njihovim čestim dijeljenjima fotografija sa zabava. na raznim platformama društvenih medija.

Ubrzo nakon rastanka s Vukom, počele su eskalirati glasine o ljubavnoj vezi s Dušanom.Jelisaveta je kratko odgovorila na pitanje o vezi s Dušanom, zadržavši intrigantan i tajanstven izgled.

Godine 2015. izrazila je nesigurnost što reći o tom pitanju. Pitala se tko bi je još mogao spojiti s nekim, spomenuvši svoje prijateljstvo s Dušanom. No, zbog okupiranosti probama, spomenula je svoju nemogućnost sudjelovanja u razgovoru. Vrijedno je napomenuti da tijekom tog vremena Dušan nije javno raspravljao o ovoj temi.

Oglasi