Predstojeća sedmica će donijeti uzbuđenja na ljubavnom planu za sve znakove zodijaka, ali Ribe će doživjeti najuzbudljivije vrijeme. Evo šta očekuje pojedine znake horoskopa:

 

Ovan

Doživjet ćete nalet energije i povećanu privlačnost, što će vas učiniti centrom pažnje. Međutim, većina ove pažnje vam možda neće biti poželjna jer tražite nešto značajno i dugotrajno, a ne kratko uzbuđenje ili zalet.

Bik

U narednom periodu doživjet ćete nalet energije i entuzijazma prema ljubavi. Velika je vjerovatnoća da ćete sresti nekoga iz svoje prošlosti, čak i ako više ne živi u istoj blizini kao i vi, možda čak ni u istoj zemlji. Kao rezultat, postoji mogućnost pokretanja veze na daljinu.

 

Blizanac

Prošle sedmice, korištenje grubog jezika i pretjerana kritičnost je moglo rezultirati negativnim posljedicama za vas. Međutim, možete odahnuti s olakšanjem jer se čini da ovaj put nećete ponoviti isto ponašanje. Moći ćete da održavate bolje odnose sa onima oko vas, uključujući i vašu bitnu drugu osobu. Nadalje, ako ste bez pratnje, postoji šansa da se stvori nova korisna veza.

Djevica

Vaš ljubavni život trenutno doživljava nedostatak pozitivnosti. Čini se da je komunikacija sa vašom drugom drugom postala otežana, ali ovaj problem će uskoro biti riješen u bliskoj budućnosti. Da biste poboljšali situaciju, morate se potruditi da postanete ljubazniji i komunikativniji.

Ribe

Ova nadolazeća sedmica možda neće biti ispunjena uzbudljivim avanturama, ali će sigurno donijeti važne događaje vezane za ljubav. Steći ćete vrijedne uvide o sebi, vašim zahtjevima za partnerstvom i drugim važnim osobama, posebno u pogledu osjećaja neizvjesnosti i odgovornosti u vezi.

 

Oglasi