Prema riječima poznatog ruskog astrologa, pisca i publiciste Pavla Globe, Bikovi će u avgustu doživjeti obilje sreće, što ih čini najradosnijim horoskopskim znakom ovog mjeseca. Očekujte obilje ljepih i prijatnih trenutaka, uz dobro društvo, kao i divljenje i poštovanje drugih. Pavlo Globa je poznat po svojim zabavnim i pronicljivim astrološkim predviđanjima, kao i po svojoj tačnosti. Ona je otkrila horoskopski znak koji će biti najsrećniji u avgustu i kome će se sve savršeno uskladiti. Hajde da otkrijemo koji je to znak. Bik, pripremite se za obilje radosti u avgustu! Ako ste se osjećali izolirano i usamljeno, postoji velika vjerovatnoća da će vaš emocionalni život uskoro procvjetati, predstavljajući priliku da pronađete svog idealnog partnera.

 

Budite spremni otkriti vrijedne i neočekivane informacije o svojim precima i rođacima. 8. i 9. avgusta obratite posebnu pažnju na znanje koje vam dolazi, jer će se pokazati izuzetno vrijednim. Dok bi Bik trebao imati sreće u avgustu, Strijelac i Ribe će takođe doživjeti veliku sreću, navodi Globe. Međutim, početni tranzit Venere predviđa izazove za Rakove, Jarčeve, Ovnove i Vage. Stoga, njegujte i najmanji tračak nade, radosti i pozitivnosti, jer vam zvijezde i horoskop nisu naklonjeni. Mjesec avgust donosi obećanje finansijskog prosperiteta i prilike za napredovanje u karijeri, uz dodatni bonus u vidu potencijalnog povećanja plate ili bonusa. Osim toga, ovo je savršeno vrijeme da konačno kupite predmet za kojim ste čeznuli i da svoj dugogodišnji san ostvarite.

 

Evo šta Horoskop za 9. avgust 2023. predviđa Bikovima: Što se tiče posla, savjetuje se fokusiranje na poslovne zadatke koji zahtjevaju stalnu aktivnost. U oblasti ljubavi, osobe rođene u drugoj dekadi ovog znaka mogu se susresti sa problemima u svojim odnosima. Kada je u pitanju zdravlje, čak i manje tegobe treba rješavati traženjem medicinske pomoći. Za Blizance: Što se tiče mogućnosti za posao, postoje različite opcije koje treba razmotriti, ali je ključno odabrati onu koja odgovara vašoj trenutnoj situaciji. Što se tiče ljubavi, kratko putovanje može poboljšati romantiku za one u vezi ili u braku. Što se tiče zdravlja, osjećate se dobro. 

Oglasi