Koje su to glavne osobine koje žena treba da ima da bi osvojila svog savršenog muškarca!?

Prema poznatom ruskom psihologu Mihailu Labkovskom, postoji jedan kvalitet koji će svakog muškarca dovesti do ludila za ženom, a to je samopoštovanje.

Iako neki pojedinci vjeruju da su stalno oblačenje, šminkanje i oblačenje kratkih suknji neophodni da bi se osvojilo muško srce, važno je napomenuti da muškarca koji poštuje sebe ne može privući žena kojoj nedostaje samopoštovanja. Dr Labkovsky tvrdi da su žene koje daju prednost vlastitoj vrijednosti najprivlačnije.


Prema psihologu, malo je vjerovatno da će žene koje se prilagođavaju društvenim trendovima i nastoje privući pažnju suprotnog spola zainteresirati pravih muškaraca. Djevojke koje žrtvuju vlastitu dobrobit da bi zadovoljile druge neće otkriti pravu sreću.
On navodi da se djevojka ove naravi trudi da ugodi muškarcu, podvrgava se strogim dijetama, posjećuje kozmetičara, podvrgava se raznim injekcijama, uljepšava kosu, pa čak i pribjegava hirurškim zahvatima. Njen jedini motiv je da zadobije naklonost muškarca.

Prema Labkovskom, mlade žene koje sebe prikazuju u negativnom svjetlu teško da će privući prave romantične partnere. Na kraju, ove žene se mogu naći same, jer će ih partneri vjerovatno ostaviti zbog mlađih i privlačnijih osoba. Ovu informaciju prenosi “Stil”.
Prema Mihailu Labkovskom, da bi se postala žena koja privlači pažnju muškaraca, prvo mora da se neguje samodivljenje, a zatim strpljivo čeka divljenje drugih. Labkovski tvrdi da ako neko zaista voli sebe, mišljenja i naklonosti drugih postaju nebitni.

(stil)

Oglasi