Ranije danas, oko 10 sati, u saobraćajnoj nesreći u Konjicu doživio je Aleksandar Stojković, sin Dragana Stojkovića Bosance. Kako se navodi, do nesreće je došlo kada je Aleksandar prilikom skretanja na kolovoz izgubio kontrolu nad vozilom i pri punoj brzini naletio na rasvjetni stub. Nakon incidenta, on je hitno prevezen u Opću bolnicu Konjic, a nakon toga zbog teške povrede butne kosti prebačen u Univerzitetski klinički centar u Sarajevu. Zanimljivo je da je Aleksandar ranije uhapšen u maju pod optužbom za nasilje u porodici, što je izazvalo značajne kontroverze u regionu. Navodno je napao svog oca, poznatog kompozitora i člana žirija “Zvezde Granda”, što je rezultiralo hitnim hapšenjem od strane vlasti.

 

Za to vrijeme suočen je sa optužbama za nasilje u porodici, a njegov slučaj je preuzelo tužilaštvo. U postupku izvođenja dokaza, Aleksandar je negirao bilo kakvu umiješanost u navodni napad na oca, dok je Dragan Stojković odlučio da ne svedoči, koristeći svoje zakonsko pravo. Kao rezultat toga, prijava je odbijena. Uprkos tome što njegov sin uglavnom izbjegava pažnju, Bosanac je javno priznao prisustvo svog sina. Naime, Bosanac je naveo da mu nije poznat izvor informacija o navodnom napadu na njegovog sina i izrazio je nespremnost da o tome razgovara.

 

Izjavio je da ga ne zanimaju optužbe protiv njegovog sina i da ne želi da se o njima raspravlja sa medijima. Osim toga, Aleksandar je već u dva navrata privukao pažnju javnosti zbog učešća u odvojenim saobraćajnim nesrećama, zbog čega ga je porodica poslala u Ameriku. Više detalja o ovim incidentima možete pronaći u posebnom tekstu. Dragan Stojković, kompozitor i producent iz Bosne i Hercegovine, postao je omiljeni član žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”. Iz godine u godinu gledaoci željno iščekuju njegove primjedbe i interakcije sa kolegama.

 

Oglasi