Najljepše evropske destinacije za jesenji obilazak!

Došla nam je jesen i ponovno smo se ubacili u užurbanu svakodnevicu punu obveza i zadataka. Ali, to ne znači da vikende ne možemo iskoristiti do maksimuma i otići na kraća putovanja Europom!

Brugge, Belgija
Tragate za šarmantnim gradićem kao iz bajke? Brugge je onda pravo mjesto za vas! Vijugave ulice i kanali, slatke kućice i restorani te fina hrana zadovoljit će i najzahtjevnije posjetioce!

Beč, Austrija
Čak i prije Adventa Beč je odlična destinacija za vikend putovanje. Topla čokolada, užurbani grad prepun ljudi i odlični muzeji razlozi su zbog kojih vrijedi posjetiti ovaj stari austrijski grad.

Prag, Češka
S Pragom će svi pivopije doći na svoje, a osim brojnih pivnica sam grad ima i puno spomenika i mostova koje možete obilaziti, a u blizini se nalazi i pitoreskni gradić Český Krumlov koji će vas doslovno oboriti s nogu.

Nürnberg, Njemačka
Kamenom popločene ulice, miris pečenih kestena, ukusna kobasica, osvježavajuće pivo i parkovi u jesenskom ruhu sve su što vam treba za prelijep jesenski vikend!

Budimpešta, Mađarska
Termalne kupke, odlična hrana i predivne gradske ulice garantuju vam dobar provod u glavnom gradu Mađarske.

Lisabon, Portugal
Ukoliko ste u potrazi za gradom s blažom klimom i puno opcija po pitanju aktivnosti, Lisabon je onda vaš grad. Ako ga niste još nikada posjetili, odvojite barem 7 dana za njega i nećete sigurno požaliti.

Oglasi