NAJČEŠĆE GREŠKE KOD UREĐENJA KUPATILA – planiranje je najvažnije !

Nudimo vam nekoliko  trikova kako da izbjegnete greške prilikom pre/uređenja kupatila.

1. Projektovanje bez stručnog projektanta

Za uređenje kupatila je važna konsultacija sa arhitektom ili dizajnerom enterijera, isto kao i prilikom preuređenja bilo kojeg drugog prostora. Najvažnije je pravilno postaviti  raspored, položaj sanitarija, uređaja  kao i dizajn aksesoara koji igra važnu ulogu.

greške kod uređenja kupatila

dizajnidom-15-jpg

2. Pazite na boje u kupatilu

Izbor keramike za toalet i kupatilo  mnogo utiče na doživljaj prostora i njegovu  veličinu. Moderan dizajn i popularne bordure treba sa pažnjom birati i primjenjivati, posebno u manjim prostorima. Samostalni izbor  keramičkih pločica jarkih boja najuočljivija je greška koju činite . Zbog toga je , uvijek sigurnije da ukoliko ne konsultujete stručnjaka, koristiti neutralne tonove ili kombinaciju sive nijanse sa jednom akcentovanom bojom, ukoliko želite živahniju atmosferu.

dizajnidom17

3. Predimenzionirane sanitarije

Veoma česta greška tokom opremanja kupatila jeste nabavka glomaznih i neodgovarajućih sanitarnih elemenata. Mnogi su vođeni dizajnom, brendom ili nestručnim savjetima  prodavaca, skloni kupovini prevelikih sanitarija ili kupatilskog namještaja. Ovakvom greškom se dešava da čak i dovoljno veliki prostor učinite  neudobnim i nekomfornim.

dizajnidom18

Oglasi