NAJBOLJE RJEŠENJE DA ISKORISTITE PROSTOR 40 m² STANA – kako mali stan može biti funkcionalan?

Prelijepi domovi nisu samo luksuzne i skupe vile . Ono što treba da uradite da bi imali dom vrijedan divljenja je da na najbolji način iskoristite prostor koji imate. Umjesto da težite za  glomaznim komadima  namještaja ili napadnim dezenima, za mali prostor  koristite neutralne boje, jednostavan dizajn, uz dovoljno polica i prostora za skladištenje viška stvari . Na taj način  jednosoban stan može postati dom iz snova.

dizajnidom

dizajnidom14

Multifunkcionalne police

Ovaj stan zauzima površinu od samo 32 kvadrata. Prostor za spavanje sa krevetom je odvojen od ostatka stana pomoću otvorenih polica koje pružaju dovoljno mjesta za slaganje i skladištenje stvari.
Otvorene police su izvrsno rješenje za pregrađivanje dugih prostorija sa jednim izvorom prirodne svjetlosti jer čine da prostor izgleda svjetlije a samim tim i veče . Trpezarijski sto za dvoje  se sklapa što je izvrsno rješenje jer kada nije u upotrebi sklopi se i  praktično je za usku kuhinju.
Ono što odvajaja malo kupatilo i kuhinju su klizna vrata . Nasuprot kupatila se nalazi otvoren garderober sa policama koji ispunjava cijelu prostoriju.

dizajnidom15

iskoristite prostor

Oglasi