NAJBOLJE IZ DANSKE: TRPEZARIJSKE STOLICE – stolice dolaze u različitim manirima, obliku, stilovima i nijansama


Različiti stilovi dizajna stolica koji nam stižu iz mnogobrrojnih brendova obnavljaju se na regularnoj bazi i konačan izbor postaje gotovo nemoguć. Ukoliko ste i sami u potrazi za novim stolicama dugoročna rješenje predstavlja mogućnost investiranja u određeni dizajn koji će trajati tijekom mnogo godina i uvijek kupujte stolice koje ćete voljeti i voditi računa o njima.

Theodor stolica koju je kreirao OEO studio posebno za Brdr. Krüger kompaniju, predstavlja danski modernizam koji se susreće s dizajnom modernog doba. Klasične tehnike izrade drveta kombinirane s visokotehnološkom proizvodnjom stvaraju odvažna i predivna mjesta za sjedenje. Brdr. Krüger je danski brend koji je u obiteljskom vlasništvu još od kada je osnovan 1886. godine od strane braće Teodora i Ferdinanda Krugera, dok je ova kolekcija dobila ime po starijem.

Spine blagovaonsku stolicu originalno je dizajnirao Space Copenhagen studio za jedan renomirani restoran u ovoj zemlji. Ova stolica je nastala kao fuzija tradicionalnog načina izrade s dodatkom jake vizualne estetike studija.

Oglasi