Pjevačičina odluka da napusti estradu proizilazi iz njene trenutne trudnoće i njene snažne sklonosti da se u potpunosti posveti dobrobiti kako sebe tako i svog budućeg djeteta. Iznoseći svoju perspektivu, pjevačica, poznata kao “Nadica”, izrazila je zahvalnost Bogu za relativno glatko iskustvo koje je do sada imala tokom trudnoće. Ističući značaj sadašnjeg trenutka, istakla je iznimnu važnost održavanja optimalnog zdravlja i sebe i svoje bebe, podižući na taj način status trudnoće u prvi plan njihovog života. Shodno tome, prvobitni planovi za njihovo vjenčanje privremeno su stavljeni na čekanje jer je skori dolazak njihovog snopa radosti postao primarni fokus pažnje svih uključenih.

 

Nadica je presrećna zbog vijesti da čeka djevojčicu, a podjednako je oduševljen i njen budući suprug. Smatra da je najvažnije da je beba zdrava i živa, a smatra da joj je Bog dao najbolju drugaricu. Njen partner je posebno zadovoljan što će da ima kćerku, znajući da su djevojčice često tatine miljenice. Nadica je sigurna u svoju spremnost za majčinstvo i prihvatila je ovo novo poglavlje u svom životu. Trenutno je u petom mjesecu trudnoće i trudnoća je ujednačena. Nakon još dva nastupa planiraju da naprave produženu pauzu, tokom koje će se Nadica fokusirati isključivo na odmor i pripreme za dolazak bebe.

 

Nadica je pjevačica koja je osvojila srca bezbrojnih obožavatelja svojim izuzetnim pjevačkim umijećem. Njen glas je istovremeno moćan i emotivan, što joj omogućava da izazove duboke emocije kroz svoje nastupe. Od samog početka karijere, Nadica je privukla pažnju svojim izuzetnim vokalnim sposobnostima. Njen svestrani raspon joj omogućava da izvodi različite muzičke stilove, od sporih balada do optimističnih numera. Nadicino scensko prisustvo očarava, a njeni nastupi su uvijek prožeti istinskom strašću i autentičnošću. Vremenom je Nadica razvila jedinstven vokalni stil koji predstavlja njen umjetnički izraz. Njenu muziku karakterišu melodične linije koje se neprimjetno stapaju sa dirljivim tekstovima, stvarajući duboku emocionalnu vezu sa njenim slušaocima. Nadicino pjevanje ima sposobnost da pokrene ljude i ostavi neizbrisiv utisak u njihovim srcima.

 

Oglasi