Popularni rijaliti šou Zadruga bliži se kraju. Najveći rijaliti igrači ove sezone, Zvezdan Slavinić i Anđela Đuričić, diskvalifikovani su iz rijalitija zbog kršenja ugovora i sada su dužni da plate 50.000 evra odštete produkcijskoj kući. Nakon izlaska iz šoua, Zvezdan i Anđela su se nastanili u stanu u vlasništvu Zvezdanovog oca Moke, koji je uporno podržavao njihovu vezu. Naime, Zvezdan je napustio svoju 15-godišnju partnerku, Anu Ćuričić, sa kojom je bio u vanbračnoj zajednici.

 

Naime, Moka je odlučio da ih smjesti u svoj stan zbog nedostatka alternativnih aranžmana, te se zahvalio svim koji su podržavali i koji su im uputili dobre želje. Međutim, prema pisanju medija, došlo je do komplikacija u njihovom zajedničkom životu, a Anđela se navodno svakodnevno sukobljavala sa Mokom. Otkriveno je da je Mokino ponašanje izazvalo iritaciju za nju, a ona se zalagala da ga Zvijezdan izbaci iz stana.

Društvenim mrežama je kružila Mokina fotografija na kojoj se vidi njegova ruka prekrivena ranama, a pojavile su se i spekulacije o navodnom Zvezdanovom fizičkom napadu. Međutim, ove tvrdnje su neosnovane. Otkriveno je da je Moka odlučio da se podvrgne proceduri uklanjanja imena svoje bivše supruge sa ruke, što je rezultiralo povredama koje se vide na fotografiji. Moka se još oporavlja i još nije otkrio razlog svoje odluke da ukloni tetovažu. Podsjećamo , da je Zvezdan ranije pokušao da skine tetovažu posvećenu bivšoj supruzi sa svoje noge, što nije mogao sam da uradi i zbog toga je zatražio pomoć. Koje je vaše mišljenje o ovom rijalitiju te o samim diskvalifikovanim takmičarima?

 

Oglasi