Suzana Mančić, popularna srpska voditeljka, četiri godine je u braku sa suprugom. Uprkos čestoj fizičkoj udaljenosti koja ih razdvaja, njihov odnos nastavlja da jača i postaje stabilniji. Međutim, u poređenju s potencijalnim izazovima koji bi mogli narušiti njihov bračni sklad, čini se da je udaljenost manja prepreka. Jedan specifičan izazov koji se pojavio između Suzane i njenog supruga Simeona Okomokosa bilo je pitanje njegovog prethodnog braka.

 

Dotični Grk je dosljedno ostao u kontaktu sa bivšom suprugom, čak i nakon što je Suzana počela izlaziti s nekim novim. Iznenađujuće, to nije negativno uticalo na njihovu vezu. Ne samo da je Suzanin suprug u dobrim odnosima sa bivšom suprugom, već je i sama Suzana sada s njom prijatelj. Glavni razlog zašto je bivša supruga i dalje uključena u njihove živote je taj što imaju zajedničku djecu, posebno Simeonovu kćer, sa kojom je i Suzana razvila pozitivan odnos.

 

Tokom intervjua za magazin , Suzana je izrazila zahvalnost što je u vezi sa veoma sofisticiranim i obrazovanim grčkim partnerom. Ona se veoma divi njihovoj snažnoj posvećenosti porodičnim vrijednostima, posebno njihovoj posvećenosti brizi za svoju djecu, pa čak i za svoje bivše supružnike. U njihovoj kulturi, razvod ne prekida vezu između supružnika. Osim toga, Suzana je jasno stavila do znanja da nema ništa protiv da Simeon održava kontakt sa bivšom suprugom, ističući otvorenost i razumijevanje koje i ona i njen suprug posjeduju nakon raspada braka. Međutim, Suzana je priznala da njene kćerke Teodora i Natalija nemaju bliske veze sa Simeonovim kćerkama. Koje je vaše mišljenje  o svemu?