Larry Harris, radikalni propovjednik, bio je suprug Joy Harris. Propovijedao je da se žene moraju pokoriti svakom muškom hiru, vjerovanje koje je Joy izdržala četrdeset godina njihovog braka.

Joy je kasnije otkrila da ju je Larry seksualno zlostavljao i do sedam puta dnevno. Godine 1994., par Haris se preselio iz Amerike u Australiju kao dio misije Baptističke crkve Valley Forge, koju su bivši članovi opisali kao kult. Larryjevo tumačenje Biblije naučilo je njegove sljedbenike da je poslušnost ljudima slična poslušnosti Bogu. Joy je ispričala za Daily Mail da je Larry vjerovao da će njegova muškost biti poboljšana ako je češće zlostavlja, što se vremenom samo pojačalo. Uprkos tome, vođa baptističke sekte nije bio u stanju da shvati kako su Larijeve radnje predstavljale zločin.

Joyin sin, Kevin, pastor je u radikalnoj frakciji njihove crkve i dijeli sličan stav kao i njegovi roditelji. Odlučio je prekinuti svaku komunikaciju sa Joy i smatra je odgovornom za sudbinu svog oca. Kevin smatra da je Joy odgovorna za sve i da joj nedostaje istinsko razumijevanje Boga ili Biblije. On smatra da ona nije pokazala dovoljno kajanja ili poniznosti za svoje postupke. Tokom intervjua, Kevin nije bio u mogućnosti da pruži opravdanje za zlostavljanje koje je Joy pretrpjela, te je umjesto toga izjurio u znak protesta. Zbog navodnog zlostavljanja supruge, pastor Larry Harris osuđen je na pet godina zatvora. U međuvremenu, smrt Jagoša Markovića ostavila je u žalosti čitav region, a posebno glumce koji su imali privilegiju da rade sa proslavljenim rediteljem.

Uprkos tome što je svoj lični život držao podalje od očiju javnosti, opšte je poznato da se Marković dva puta ženio i da je imao dve ćerke. Bez obzira na to, mnogi ga cijene njegovo pozorišno umijeće. Aleksandra Dolovac, prva supruga Markovića, oprostila se od njega na Fejsbuku, opisujući njihov odnos kao vezu između psa i vlasnika. Priznala je da je od njega naučila mnogo, i dobro i loše, ali je ponosna što je najbolje dijelove njihove veze prenijela na njihovu djecu, Mariju i Teodoru. Aleksandra je izrazila zahvalnost što je Jagoš preminuo mirno u snu. U međuvremenu, Jagoš nije imao potomstvo iz drugog braka sa Vanjom MilaĆićić, koja je nakon njegove smrti odlučila da ćuti na društvenim mrežama.
Vanja je ranije pričala o svojoj vezi sa Jagom, ističući da je on ljubav njenog života. Odala mu je priznanje što je odavao i lične i profesionalne tajne koje inače ne bi otkrila i što ju je motivisao da se iz Crne Gore preseli u Beograd. Ovakva razmišljanja Vanja je iznela u intervjuu za magazin “Glorija”.

Oglasi