U prilično nekonvencionalnom činu odmazde, žena je naišla na obeshrabrujuću istinu da je njen supružnik bio u vanbračnoj vezi ni sa kim drugim nego sa njenim bratom.

Odlučna da traži odmazdu, odlučila se za jedinstven pristup javno razotkrivajući njegovu nevjeru u direktnom radijskom prijenosu.

Tokom svog pojavljivanja u radijskom programu, žena koja se predstavila kao Chelseaina majka ispričala je dramatične posljedice koje je doživjela sa svojim bivšim supružnikom. Voditeljka je ostala bez teksta kada je čula njeno šokantno otkriće. Pridruživši se svom suprugu kao gosti na Jambo radiju, iskoristila je priliku za krajnji čin osvete, dok je njen muž vjerovao da se pomire.

Žena iz Kenije hrabro je podijelila uznemirujući incident koji ju je na kraju natjerao da napusti svog supružnika. Ona je otkrila da je njen bivši muž bio u nevjeri sa osobama oba pola, uključujući njenog rođenog brata.

Prema izvještaju Brieflyja, majka Chelsea otkrila je uznemirujući susret sa svojim mužem tokom kojeg je bio uključen u “igru odraslih” sa njenim bratom. Ovaj incident označio je prelomnu tačku za Chelsea, ali šokantnim otkrićima nije bio kraj. Kako prenosi Mirror, ona je dalje otkrila da je prije susreta sa njenim bratom i njen suprug bio u “aferi” sa svojom nećakinjom.

Kao što je snimljeno na snimku, ženski glas se jasno obraća domaćinu Gidi:

Ova osoba se bavi varanjem, uključujući i žene i muškarce. Bilo je romantičnih veza sa njegovom nećakinjom, a detalji njihove svađe su mi nepoznati. Nadalje, kada je moj brat uveden u situaciju, razvili su romantičnu vezu. Otkrio sam ih usred njihovog intimnog susreta.

Čovjek je ostao u stanju šoka jer je njegova bivša žena otkrila svaki detalj, razotkrivši sve njegove tajne, ne dajući mu priliku da odgovori.

U iznenađujućem preokretu događaja, obje osobe su odbacile optužbe. Umjesto da se pozabavi tim problemom, on je iznenada prekinuo njihovu vezu, optužujući je za nevjerstvo.

 

Oglasi