Trenutno najpopularnija žena na svijetu je Georgina Rodrigez jer je postala djevojka svijetski poznatog fudbalera Cristiana Ronalda. Georgina ima 29. godina i sa Ronaldom ima djecu . žive zajedno ali nisu u braku. Kada je počela vezu sa Cristianom mnogi su je smatrali sponzorušam te da je s njim zbog novca i moći te su često na račun njenog izgleda govorili da je debela i ružna.

 

Naime, Cristiano i Georgina uspjeli su da se izbore sa medijima i javnosti te su zajedno 7 godina. Mnogi su im prognozirali kraj , ali svaki dan su doživjeli da su jedno za drugom ali se svakim danom čini kako je ona upravo žena ua njeg. Danas joj je svakodnevnica luksuzan život ali je ona priznala da zna kako da živi bez tih stvari.

 

Maštala je o životu u kojem trenutno živi a misli i da je ljudi ne vole jer joj zavide što je ona u ljubavnoj vezi sa Kristijanom. U svojoj seriji koju je snimila u saradnji sa Netxliksom priznala je da je radila za Gucci butik te da je na piosao išla autobusom sve dok nije upoznala Ronalda koji je diošao u tu prodavnicu kako bi tu kupio odjelo. Njihova ljubav je bila ljubav na prvi pogled te je od tada Ronaldo često viđan u tom butiku u kojem je ona radila. Priznala je i da je radila razne poslove te da nikada nije imala problem s tim jer je uvijek bila vrijedna i spremna da radi bilio kakav posao samo da bi sebi priuštila život kakv želi.

Oglasi