Poznata pjevačica, Tanja Savić mora hitno na operaciju glasnih žica, istanje je alarmantno nače neće moći da govori, a kamoli da pjeva, tako tvrde njeni bliski saradnici.

Natup koji je nedavno trebao da bude u Sloveniji je otkazan, a zatim je i otkazala sve ostale u naredni mjeseca dana kako bih sepozabavila svojim zdravljem.

– Po ko zna koji put joj je pukao glas, pa je morala da otkaže svirku. Kada je dobila temperaturu, Tanja je posetila lekara i stanje je alarmantno. Ovo nije prvi put da joj predlažu operaciju. Prošli put se ponela veoma neodgovorno i čim joj se stanje malo poboljšalo, ona je nastavila da peva umesto da posluša doktore i što pre se operiše – priča izvor blizak pevačici i nastavlja:

Podsetimo, Tanja Savić se pre nekoliko dana obratila publici putem videa na Instagramu.

“- Dragi moji, imam važno obaveštenje, čujete kakav mi je glas, zbog toga moram da otkažem nastup u Sloveniji, radovala sam se tom nastupu, znam da ste se i vi radovali, ali ne mogu da pevam ovakva. Ne smem da pevam, imam temperaturu. Za sat idem kod doktora na pregled. Ne znam šta će mi reći” – rekla je Tanja Savić tada, a kasnije se više nije oglašavala.

Oglasi