Pjevačica Ana Nikolić nedavno se oglasila javno o namjeri da tuži koleginicu Jelenu Karleušu. Kao odgovor na ovo, Jelena Karleuša je reagovala tako što je Ani poslala otvoren odgovor. Jelena se u svojoj poruci ne samo obratila Ani već je pomenula i Cecu Ražnatović. Kao i obično, pokušala je da isprovocira Cecu, ali je jasno dala do znanja da to zaslužuje. Iako smatra da Ceca zaslužuje više, Jeca, kako tvrdi, neće pretjerati.

 

Karleuša je iznijela svoje mišljenje o Nikolićevoj i njenom trenutnom stanju, izrazivši zabrinutost za njeno dobro. Jelena se osvrnula na Aninu trenutnu situaciju i izrazila uvjerenje da je okružena pojedincima kojima nije u njenom najboljem interesu. Uz to, Karleuša je priznala poteškoće koje predstavljaju mediji i novinari i savjetovala je Anu da potraži stručnu pomoć. Jelena je takođe naglasila da se susreće sa sličnim izazovima na sudu i da Ana ne pokazuje zabrinutost za potencijalni javni rasplet situacije. Spomenula je svoje pravne timove i naglasila svoju spremnost da pred sudom iznese sve relevantne činjenice, što uključuje detalje o Aninom psihijatrijskom i toksikološkom stanju. Karleuša je dodatno istakla značaj podrške porodice i pozvala Anu da preispita svoje postupke i procijeni trenutne okolnosti.

 

Jelena je na kraju naglasila da piše u humane i prijateljske svrhe. Njen cilj je bio da izrazi svoje uvjerenje da Ana ima sposobnost da prevaziđe svoje izazovne okolnosti. Karleuša je istakla njihovu prošlu vezu i pozvala Anu da napravi promjenu i preuzme kontrolu nad svojim životom. Jelena Karleuša je ovim iskrenim odgovorom iznijela svoj pogled na situaciju i pokazala svoju iskrenu brigu za koleginicu, nadajući se da će se Anina situacija poboljšati.

 

Oglasi