Danilo Ikodinović, bivši vaterpolista, uživao je u uspješnoj karijeri u bazenu do jedne nesrećne večeri koja će mu promijeniti život.

Nesreća na motociklu, izazvana vožnjom pod dejstvom alkohola, zamalo je odnijela njegov život. Zahvaljujući čistoj hrabrosti i odlučnosti, uspio je preživjeti. Ovo iskustvo ostavilo je neizbrisiv uticaj na njega, što je dovelo do značajne promene u njegovoj perspektivi. Ranije su javnost više zanimali njegovi brojni brakovi i ljubavne veze, ali njegova prva supruga, poznata kao Dača, i dalje je obavijena velom misterije.

2000. godine Anja i Dača su se venčali i sa oduševljenjem poželeli dobrodošlicu svojoj ćerki Andrei na svet. Kako je odrastala, Andrea se transformisala u staloženu i elegantnu mladu ženu. Iako je njihov brak spolja izgledao idilično, raspao se nakon samo tri godine, što je dovelo do njihovog rastanka i konačnog razvoda 2003. Anja je oduvijek ostala vjerna svojim ličnim uvjerenjima i nikada nije mnogo govorila o svom privatnom životu s javnošću. Kao rezultat toga, malo se zna o njoj izvan njenog užeg kruga. Kada je Ikodinović pričao o Anji, imao je samo lepe reči, što je bio jedini put da je o njoj javno razgovarao.

Danilo je u intervjuu medijima izrazio nedoumicu zašto ne postoje pisani radovi o njegovoj prvoj supruzi, za koju smatra da je lijepa. Istakao je i da oni koji tragaju za senzacionalizmom često nađu. Više od decenije Ikodinović gaji osećanja prema svojoj kolegici odbojkašici Maji Ognjenović. Često izjavljuje da idealnijeg partnera ne može poželjeti. Na odbojkaškom terenu Maja je niz godina konstantno rušila rekorde i nadmašivala očekivanja. Danilov joj je pružio nepokolebljivu podršku i ohrabrenje tokom svega. Par je u braku od 2016. godine, a njihova veza do sada nije bila izložena negativnim ili pogrdnim komentarima.

Danilo je 2005. godine imao privatnu svadbu sa Natašom Bekvalac. To je bilo ubrzo nakon što se vratio iz Montreala, gdje je sa svojom vaterpolo reprezentacijom osvojio zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu. Sreća njihove porodice nastavila se i rođenjem njihove kćerke Hane, ali nažalost, njihov brak nije potrajao. Danilo i Nataša brak su okončali 2011. godine. Za to vreme, razvod Dače i Nataše Bekvalac izazvalo je veliku pažnju medija. Pevačica je nedavno pričala o teškom iskustvu gledanja njenog bivšeg supruga, poznatog sportiste, kako se bori za život nakon teške nesreće.

Tokom pojavljivanja na Super TV-u, pevačica je otkrila svoje najdublje emocije, značajne životne događaje i lična sećanja koja su ostavila dubok utisak na nju. Ona je ispričala da je tokom određene faze njen brak naišao na značajne probleme koje su odlučili da drže u tajnosti od očiju javnosti. Uprkos previranjima, pokazali su podršku jedno drugom. Razdvajanje između Danila i nje nije bilo zbog nerealnog očekivanja besprijekorne veze. Obje strane su napravile greške koje su onemogućile da nastave kao par. Ipak, imala je sreću da ima sistem podrške voljenih osoba. Ipak, kada dođe do guranja, čovjek je na kraju sam, čak i kada je okružen ljudima. Čovek mora izabrati svoj put i preuzeti odgovornost za ishode svojih postupaka.

Oglasi