Poznata doktorica koja pomaže velikim zvijezdama iz svijeta sporta , kako bi se što prije oporavili od povrede i vratili na teren je Marijana Kovačević. Naime, ona je pomogla mnogim sportistima , a nakon tenisera Novaka Đokovića na spusku velikih zvijezda koje su tražili pomoć od ove doktorice našao se i kapiten hrvatske reprezentacije slavni Luka Modrić.

 

Kako se tvrdi Luka je tajno došao u Beograd kako bi potražio pomoć od srpske doktorice mirjane te kako bi sanirao neugodnu povredu koja ga je odvojila od terena na neko vrijeme. Naime, Modrić je prošlog utorka povrijeđen na meču protiv Đirone i sve je izgeldalo na prvu da će biti spremna za finale Kupa Kralja i polufinale sa Manchester Citijem u Ligi šampiona, ali nakon detaljnih analiza na kraju se ispostavilo da je povreda itekako ozbiljna i da ga čeka malo duža pauza od terena.

 

Nakon terapija ove čudotvorne doktorice oporavak ide mnogo brže, a terapije su toliko jake da čak 1 sat ove terapije zamjenjuje sedmicu liječenja neke druge metode u svijetu, jer ukoliko neki kažu da će oporavak da traje mjesec dana Mirjana može za samo 4 sata da riješi problem. Veliki broj sportista su tražili pomoć od Mirjane ali ona ne želi da iznosi sve detalje jer kako kaže štiti svoje pacijente. Nedavno je prešla pola svijeta kako bi pomogla Novaku Đokoviću kada je se povrijedio na Austrlijan Openu. Novak se odmah osječao bolje i nastavio je svoje takmičenje. Koje je vaše mišljenje o načinu ovakvog liječenja? Pišite nam u komentarima  ispod ovog posta ?

 

 

Oglasi