MODERNA KUHINJA – NEODVOJIVO OD VRHUNSKE TEHNOLOGIJE

Ove kuhinje pozdravljaju sve one ljude koji vole minimalizam, pročišćeni izgled i naravno, olakšan rad koji je omogućen u jednom od najnaprednijih okruženja za kuhanje na planeti pod nazivom Yoshi a za čiji je dizajn zadužen brend Arital.

59a

Ova “pametna” kuhinja dolazi u kombinaciji sa svim što vam može biti potrebno, jako je prilagodljiva i tako odgovara svim vašim ličnim potrebama, kako po pitanju prostora, kao i funkcionalnosti, bilo koje vrste, ili se uklapa uz imidž potpuno minimalističke trpezarije koja se nalazi odmah do nje.

57a

 

Veliki izbor kuhinjskih ostrva, radnih površina kao i kuharskih stanica unosi prvu klasu, dok svi ovi dijelovi balansiraju između jedinica otvorene postavke te potpuno zatvorenih kuhinjskih elemenata.

56a

Sa širokim opsegom ormarića u ponudi možete kompletno da iskorisite vertikalni prostor u kuhinji, tako da sada i urbani stanovi malih kvadratura mogu prosperirati od uskih niša koje kriju njihove kuhinjske aparate.

55a

Pored svega, svi dijelovi kuhinje su savršeno uklopljeni trakastim LED osvetljenjem, predivnim ambijentalnim svjetlom koje diktira raspoloženje. Uz kompletan paket dolazi i viseća rasvjeta, po izboru kupaca, koja daje zaista upečatljivu i savremenu kuhinju.

Oglasi