MODERAN DOM ZA BIJEG OD SVAKODNEVNICE – Hide Out House predstavlja ime koje stoji iza obiteljskog doma u Los Angelesu

Hide Out House koristi osnovne materijale kao što su drvo, beton i staklo za svoju konstrukciju. Obilje prozora i svjetlarnika dodano je kako bi osigurao da interijer bude okupan idealnom količinom prirodne svjetlosti. Estetika interijera koristi kontraste boja i materijala, nalik bijelom betonu pomiješanom sa drvenim površinama oraha. Centralni pravokutni svijetlarnik posjeduje LED osvjetljenje ugrađeno u njegovoj površini, tako da čak i kada je mrak, plafon sija na najljepši način.

Otvoren plan prostora kombiniran je sa minimalističkim namještajem koji uvećava količinu slobodnog prostora. Jedan od zidova uključen u velikom zajedničkom prostoru inspiraciju za svoj izgled crpi iz japanskih čajnih kuća, sa drvenim volumenom koji pruža pogled ka prostoru vrta. Kada već govorimo o vrtu, umjetnik je želio stvoriti vanjski prostor namijenjen slikanju i povremenom povlačenju iz svega i apsolutnoj, umirujućoj osami.

Na katu kuće nalaze se spavaće sobe, od kojih glavna vodi ka staklom ograđenom zen vrtu koji je namijenjena meditaciji. Ova velika spavaća soba također sadrži i ugrađeni krevet, zajedno sa policama za knjige od poda do plafona.

Oglasi