MODERAN DIZAJN: Uređenje doma sa neodoljivim štampanim tapetama!

Dom o kojem ćemo danas da govorimo i kojeg ćemo da vam pokažemo, dizajniran je i osmišljen od strane poznatog dizajnera Džin Feldmana. Ovaj dizajner enterijera je poznat po svom unikatnom stilu i dosta talenta. Ovaj stan čiji dizajn je dosta moderan sa veselim bojama i dosta dezena, postao je inspiracija mnogim ljudima ali i dizajnerima da eksperimentišu sa raznim detaljima, tapetama, galerijskim primjerima i umjetničkim slikama.

Ovaj stan koji ćemo vam da pokažemo kroz slike sadrži veoma moderno uređenje dizajnirane detalje i sigurno se možemo poslužiti sa primjerima i trikovima u njegovom enterijeru. Kuhinja u ovom domu je obilježena kosom krovnom građevinom u kojoj ulazi dosta prirodne svijetlosti koja je veoma bitna kod uređenja kuhinje ali i samom boravku u njoj.

Dnevni boravak je uređen sa bijelim zidovima od cigle, a možemo tu vidjeti i kamin sa televizorom. Namještaj je neutralne boje i također možemo da vidimo akrilni štočić za naše tople napitke.

Enterijer kuće koji vam predstavljamo poseduje obilje ukusno dizajniranih detalja i veoma je vredan razmatranja prilikom uređenja ličnog prostora, drugim rečima, slobodno se možemo poslužiti nekim od ovih trikova u svom ambijentu. Drugi dio dnevnog boravka je uređen sa umjetničkim djelima i namještajem zanimljive teksture kao i crno bijelih tapeta.

Oglasi