Miroslav Ilić je poznati folk pjevač, privukao je pažnju medija kada ga je njegova bivša partnerka Mirjana Antunović tužila radi utvrđivanja očinstva njihovog sina Devina, koji danas ima 40 godina. Podsjećammo, pjevač Miroslav Ilić je nedavno penzionisan i više ne nastupa tako često po klubovima.

 

Naime, pjevač je na sve moguće načine odugovlačio sudski postupak. I to uprkos činjenici da je Mirjana prije šest mjeseci na društvenim mrežama objavila da je donesena presuda u kojoj je DNK uzorkom utvrđeno da je pjevač biološki otac njenog sina. Pjevač ovu informaciju nije iznosio u javnost već je tužila Mirjanu zbog njenog objelodanjivanja. U međuvremenu, Mirjana je potražila savjet od Ljiljane Jevremović, koja je išla na sud u Strazburu da dokaže da je poznati folk pjevač Dragan Kojić, zvani Keba, otac njene kćerke.

 

Ljiljana je primjetila da je Mirjana pogrešno pristupila stvari tako što je iznosila negativne tvrdnje prije okončanja postupka. Ljiljana je dobila sudski spor dokazujući da je Keba otac njene kćerke. Ona smatra da Miroslav ne treba da negira očinstvo i da ispunjava svoje zakonske obaveze, uprkos tome što je popularan pjevač. Ljiljana, poznati tekstopisac, našalila se da bi, ako se dokaže da je Miroslav Devin otac, komponovala pjesmu za njega da se izvini svom vanbračnom sinu. Koje je vaše mišljenje o ovoj temi koja se godinama vukla po medijima? Da li je ovo samo kako bi skrenuli pažnju medija na sebe ili je stvarno pjevač Miroslav odbijao da prizna sina? Koje je vaše mišljenje o ovome, pišite nam u komentarima ispod ovog posta.

 

Oglasi