Miljana Kulić, koja se proslavila kao učesnica rijalitija, pokušala je da ubrza svoju pjevačku karijeru nakon diskvalifikacije iz rijalitija. Nažalost, njeni napori su naišli na razočaranje jer nije uspjela da zadobije nikakvu pravo očekivanje. Tokom svojih nastupa, Miljana se nedolično ponašala i oslanjala se na sinhronizaciju usana, što je navodno rezultiralo smanjenjem angažovanja i interesovanja publike. Kao rezultat toga, našla se bez ponuda za posao ili poziva za nastupe u klubovima.

 

Čini se da istražuje različite načine za ostvarivanje prihoda, kao što je pristanak na reklamiranje cvjećara i stanova. U nastojanju da obnovi svoju garderobu nakon gubitka kilograma, napravila je značajna ulaganja i zadužila se. Prema tvrdnjama komšinice iz Niša, kako je prenijela Republika, ona je opterećena dugovima iz raznih izvora, što je navodi da moli birače da podrže Ivana Marinkovića, uz nadu da bi dio nagrade mogao da bude usmjeren ka Željkinoj dobrobiti, odnosno brinu o svom djetetu.

 

Saša Nikolić Šaran i Stefan Zdravković, u narodu poznatiji kao dinamični duo Princ od Vrana, nedavno su iznijeli svoja razmišljanja o Miljaninoj težnji da se kao kolega muzičar pridruži njihovim redovima. Međutim, Šaran je brzo istakao da je Miljanino muzičko obrazovanje ograničeno, što ga je navelo da se dovede u pitanje umjesnost da je etiketira kao pjevačicu. Po njegovom mišljenju, bilo bi nepravedno prema drugim talentovanim vokalistima da joj daju takvu titulu bez potrebne stručnosti i obuke. Princ i Sarana dijele isti stav da su razočarani Miljanom i drugim izvođačima poput nje kojima se pruža prilika da nastupaju. Smatraju da ovaj nedostatak kvalitetnih nastupa ne sluti dobro za budućnost muzičke estrade. Međutim, smatraju da bi ih to trebalo potaknuti da još više rade na poboljšanju svojih vještina. Sarana je kritikovala Miljanu, uporedivši je sa medvjedom u cirkusu. 

 

Oglasi