Milica Todorović, poznata pjevačica, živi u prestižnom dijelu Novog Beograda. Izgradila je raskošnu kuću, što je izvanredno postignuće koje pripisuje svojoj nepokolebljivoj posvećenosti i marljivom trudu. Međutim, uprkos ovom uspjehu, Milica otvoreno priznaje da i dalje izvlači udobnost i estetski užitak iz porodičnog stana u rodnom Kruševcu. Uprkos novostečenoj nezavisnosti, ona ostaje duboko povezana sa svojim najmilijima.

 

Živeći u Kruševcu sa roditeljima, često ih posjećuje i rado pomaže u kućnim poslovima, što joj čini veliku radost. Usred pandemije COVID-19, našla se zatvorena u svojoj porodičnoj kući. Za to vrijeme, popularna TV emisija “Paparaco lov” odlučila je da dođe u Kruševac i snimi pjevačicin rodni grad. Stan iz djetinjstva Milice Pavlović je prelijepa dvospratna rezidencija, kompletna sa prizemljem i garažom. Smještena na periferiji grada, kuća ima zadivljujuću baštu okruženu elegantnom ogradom od crnog željeza, što povećava njenu ukupnu privlačnost. Pjevačica ulaže značajan trud da uljepša svoj dom, pazeći na raspored raznih elemenata. Trenutno je u toku renoviranje, što je vidljivo iz ugradnje nove stolarije i nedovršenog dijela fasade.

 

Prema riječima komšija Milice Todorović, vjeruju da je krajnje vrijeme da slavna pjevačica obnovi roditeljski dom i otarasi se dotrajalog eksterijera. Na kraju, Todorović posluša njihov savjet i počinje s neophodnim preuređenjem. Miličina majka se odlično brine o dvorištu, što rezultira primjetno obiljem jarkog zelenila i raznolikim izborom rascvjetalog cvijeća. Ova pažljiva pažnja ne samo da poboljšava vizuelnu privlačnost kuće, već i poboljšava ukupni doživljaj provođenja vremena u dvorištu. Milica gaji snažnu naklonost prema roditeljima i trudi se da ih posjeti kad god ima slobodnih trenutaka.

 

Oglasi