Uvodni ples na vjenčanju je obično sentimentalan trenutak koji bi trebao biti nezaboravan i mladencima i gostima. Odabir pjesme za ovaj ples često ima značajan značaj za par. Nažalost, video snimak sa vjenčanja na Balkanu, koji je nedavno objavljen, privukao je pažnju iz pogrešnih razloga.

 

Snimak, koji je objavljen na Instagram stranici “Videos_8”, izazvao je jednoglasnu reakciju gledalaca koji su bili zgroženi njegovim sadržajem. Mnogi gledaoci su kritikovali pjesmu, ples, pa čak i haljinu mladenke, nazivajući ih “prenosom krivice”. Na snimku se vide mladenci kako veselo plešu na bini, dok su gosti taj trenutak uhvatili na filmu. Mlada je vješto spriječila da joj haljina sklizne, dok je mladoženja slučajno ispustio cigaretu na pod. Međutim, najveći propust u rasuđivanju dogodio se kada je mladoženja pokazao na određene goste i pokazao da su mnogi od njih čekali u redu s njim da prenoće.

 

Nakon gledanja videa, brojni ljudi bili su šokirani i ljuti akcijom. Komentari ispod videa bili su preplavljeni negativnim odgovorima, zbog čega je bilo teško pronaći pozitivne povratne informacije. Gledaoci su izrazili nelagodu i bijes, a neki su kritizirali mladoženjino ponašanje kao neprimjereno i neugodno. Čin puhanja dima u lica drugih posebno je privukao pažnju i nelagodu, a bilo je i komentara o ženi koja se drži za haljinu kako ne bi otkrila svoje grudi. Uz to, gledaoci su bili ogorčeni činom bacanja cigareta na pod. Sve u svemu, video je izazvao negativne reakcije zbog neprimjerenog ponašanja mladoženje i neugodnih situacija koje su se dogodile tijekom početnog plesa na vjenčanju. Mnogi su izrazili razočaranje i nelagodu te komentirali da je takvo ponašanje neprihvatljivo.

 

Oglasi