U nizu razvoda poznatih parova u Srbiji ističe se onaj između poznatog pjevača i dizajnerke jer Haris ne može da se suzdrži i da ne pokaže svoj ogorčenje. On iznosi prljav veš javno i blati svoju bivšu suprugu. Nedavno su Haris i Melina Džinović prekinuli svoju dugogodišnju bračnu zajednicu nakon nevjerojatne 22 godine. Brakorazvodni proces je brzo okončan, a podjela imovine bit će riješena u posebnom postupku. Nagovještaji problema u vezi Harisa i Meline pojavili su se prije nekoliko mjeseci, puno prije nego što je Haris javno priznao njihovu razdvojenost. Melina je za to vrijeme bila na nekoliko javnih događanja bez supruga, no djelovala je ozarena i raspoložena, što nije previše diglo čuđenje.

Kao rezultat toga, kada je kasnije priznala da se osjeća emocionalno zadovoljnom, mnogi su pretpostavili da je to povezano s njezinom vezom s Harisom, unatoč činjenici da su posljednja četiri mjeseca provodili ograničeno vrijeme zajedno.

Promociji čarapa “Lady B”, renomiranog brenda Lepe Brene, prisustvovale su brojne poznate osobe, među kojima i cijenjena dizajnerica i bivša supruga Harisa Džinovića. Njezin besprijekoran izgled dobio je obilje komplimenata.

Zračeći srećom i ukrašena izuzetnom haljinom iz svoje najnovije kolekcije, Melina je ljubazno i ​​iskreno odgovarala na sve upite novinara. Na pitanje koja je tajna njezine vječne mladosti, talentirana dizajnerica odgovorila je strpljivo i iskreno.

Melina je izrazila svoje osjećaje o zimskoj sezoni i prisustvu roditelja, što budi sjećanja na srednjoškolske dane. Ove dvije njezine prijateljice od tada su uz nju, podsjećajući je na jedno slatko i nostalgično vrijeme. Međutim, njezina je mladost rano završila kada je s 22 godine postala majka i prihvatila se odgovornosti obiteljskog života. Na pitanje je li ovo razdoblje njezina života najteže emocijama, Melina je odmahnula glavom i dala objašnjenje.

 

“U svojim četrdesetima susrela sam se s nekim od najintenzivnijih emotivnih faza u svom obiteljskom životu”, ispričala je Melina, zbog čega su svi te “emocije” odmah povezali s Harisom. Međutim, kasnije se otkrilo da je Melina već živjela ispunjen život i da je, na temelju njezina izgleda i ponašanja, djelovala zadovoljno svojim odabirom. Tijekom istog intervjua, Melina je spomenula svoj trijumfalni povratak u modnu industriju sa svojom posljednjom kolekcijom, a govorila je io besprijekornom smislu za modu svoje kćeri Đine.

Smatram nevjerojatnom srećom što moje dijete nije samo kopija mene, budući da smo fundamentalno različite osobe sa svojim jedinstvenim putovima i osobnim stilovima. Odobravam li ja te razlike ili ne, nije važno, jer nije moje mjesto kao 40-godišnjakinje da diktiram ili savjetujem 19-godišnjaku na njihovom putu samootkrivanja.

Ključno je prepoznati da bi svaki pojedinac trebao imati priliku upravljati vlastitim djetinjstvom i istraživati ​​svoj osjećaj sebe, bez ikakvog uplitanja ili pokušaja potiskivanja svoje autonomije, čak i ako je ta osoba slučajno moja kći.

Nakon razvoda, Melina trenutno živi u hotelu, a Haris se smjestio u vili. Ostaje neizvjesno vlasništvo nad raskošnom kućom na Senjaku. Melina je odlučila ne davati nikakve izjave u vezi s ovom temom ili svojim bivšim suprugom, unatoč njegovim nemilosrdnim kritikama. Haris je pak nedavno priznao da je Melina doživjela transformaciju, koja se poklopila s njezinim sve češćim izlascima s prijateljicama.

 

Haris je, kako prenosi Pink.rs, davao podršku ovim izletima sve do februara prošle godine. Međutim, na kraju je shvatio da se situacija pogoršala. Opisujući svoju suprugu kao atraktivnu ženu koja uživa što je prepoznaju kao suprugu Harisa Džinovića, implicira da ona ima određenu moć i imunitet od posljedica. Iako priznaje svoju odgovornost za nevjeru, Haris priznaje da jedino ona istinski razumije motive koji stoje iza njezinih postupaka.

Haris je priznao: “Izostanak oproštaja osjećam se kao podmukao čin izdaje i ostavlja me u stanju zbunjenosti koje jednostavno ne mogu tolerirati u svom životu.” Nadalje je rekao: “Nije čak ni primijetila moju prisutnost.

Uhvatilo me nespremnog i ne mogu shvatiti razlog zašto se netko ne želi oprostiti, čak i ako je to samo jednostavno ‘dobar dan’ ili ‘doviđenja, čuvaj se.’ Ali ništa od toga se nije dogodilo, apsolutno ništa.Unatoč svemu što sam napravio, tišina je, kao da je slika ostala ali zvuk je nestao.Nikada nisam pribjegao nasilju ili ponižavanju prema njoj.

Oglasi