– Princeza Dijana je ubjedljivo najomiljenija engleska princeza svih vremena. Volili su je obični ljudi, iz prostog razloga, jer je u odnosu na svekrvu Elizabetu, jako puno puta izlazila i pričala sa običnim ljudima. Išla je djeci na roditeljski sastanak, išla je na pijacu, što je bilo totalno neobično za jednu članicu kraljevske porodice.

Usred hrabre borbe princeze Kejt Midlton protiv raka i njene borbe za dobro zdravlje, Meghan Markl, vojvotkinja od Saseksa, nastoji da poboljša svoj imidž u javnosti praveći poređenja sa voljenom pokojnom princezom Dajanom.

Neočekivano otkriće njenog najnovijeg poduhvata, lifestyle brenda “American Riviera Orchard”, vojvotkinje od Sussexa, privuklo je pažnju javnosti. Ovaj hrabar potez ne samo da odaje počast voljenoj pokojnoj majci njenog supruga Harija, već je i izazvao nalet strastvenih debata i kontroverzi. Stručnjaci specijalizovani za kraljevska pitanja sada pomno seciraju duboku simboliku koja stoji iza ovog poduhvata i njegovog potencijalnog uticaja na percepciju masa.

Nedavno lansirani lifestyle brend Meghan Markle obuhvata širok asortiman robe, od kućnog dekora i kuhinjskih potrepština do ukusnih putera od orašastih plodova, džemova, pa čak i nadolazeće kolekcije za uljepšavanje. Očekivani da će postići izuzetan komercijalni uspjeh, željni obožavatelji već bruje od entuzijazma zbog predstojeće ponude proizvoda.

Ključni trenutak u marketinškoj kampanji brenda uključivao je objavljivanje zadivljujućeg teaser videa koji prikazuje ekskluzivne snimke Meghan i princa Harryja koji borave na njihovom raskošnom imanju u Kaliforniji. Posebno, kraljevski analitičari ističu stratešku odluku da se brend “American Riviera Orchard” otkrije istog dana kada i komemorativna nagrada princeze Dajane. Ovaj namjerni izbor simbolizira Meghaninu duboku povezanost s pokojnom majkom njenog supruga i Dajanin trajni uticaj na kraljevsku lozu.

Prema kraljevskom stručnjaku Tomu Quinnu, od velikog je značaja to što je novi brend Meghan Markle predstavljen istog dana kada je i Diana Award. Meghan je dugo sebe smatrala nasljednicom princeze Dajane, poistovjećujući se sa njenom borbom protiv medija. Međutim, vjerovatno će doći do značajne reakcije s ove strane Atlantika, optužujući je da je iskoristila Dianino nasljeđe za ličnu korist.

  • Nasuprot tome, princ Vilijam je dao javnu izjavu o značaju sistema podrške u životu, naglašavajući dubok uticaj koji je njegova majka imala na njega. Slično, princ Hari je prenio svoje divljenje i podršku postignućima dobitnika nagrade Legacy Award, priznajući da bi njihov trud učinio njegovu majku neizmjerno ponosnom.

Sa nepokolebljivom odlučnošću, Meghan Markle aktivno radi na promociji svog novog brenda, naglašavajući svoju duboku povezanost s princezom Dajanom i ustrajući u svojim poduzetničkim nastojanjima. Predviđena da zaokupi interesovanje javnosti, ova inicijativa je spremna da pokrene rasprostranjeni razgovor o trajnom nasleđu princeze Dajane i njenog dubokog uticaja na savremenu kraljevsku porodicu, koja se poslednjih meseci suočila sa značajnim izazovima.

Oglasi