MAŠTOVITA KUĆICA U BLIZINI SKIJAŠKIH STAZA – za uživanje u pogledu

13a


Kuća obezbjeđuje pristup sauni, parnom kupatilu kao i toploj kadi. Vlasnici su ovu neobičnu građevinu kreirali kao pravo malo arhitektonsko čudo u kome je moguće istinski sanjariti . Mjesto u kome vrijeme staje i kreira prostor za mnogo intenzivnije i toplije iskustvo.

16a

 

Arhitektura ovog objekta podsjeća na one kuće iz bajki i nešto što bi veoma lako moglo da bude iz priče o Alisi iz zemlje čuda. Dijelovi građevine su izmešteni tako da pružaju fantastičan višestruki pogled na pejzaž iz okoline.

14a

 

Puno drveta, kamena i stakla je korišćeno tokom izgradnje, dok svaki novonastali segment djeluje kao nastavak kosog krova koji se istumbano i strmoglavo spušta ka dnu. Celokupan projekat posjeduje 4 lica od kojih je svako drugačije formirano i izgleda kao nevješto sastavljeno djelo  od lego kocki.

 

kućica za uživanje u pogledu

Ovo neverovatno mjesto je ugrađeno u prelijepim prirodnim pejzažima i koristi se kao ambijent za uživanje u pogledu na šumu, pruža komfor sjedenja kraj vatre, ali prije svega, čini jednu nevjerovatnu arhitektonsku zamisao.

 

17a

Oglasi