Pjevačica Marija Šerifović je najomiljenija pjevačica na našim prostorima, ona jei prva srpkinja koja je pobijedila na muzičkom takmičenju evrovozija kada se predstavila sa pjesmom Molitva i na taj način ostavila veliki i neizbrisivi trag u svojoj muzičkoj karijeri. Njen talenat je neosporiv i snažan glas je pridonijeo njenom velikom uspjehu , a poznata je i po svom britkom jeziku jer svoje mišljenje uvijek iznosi javno ma na koju god da je temu riječ i zbog toga je javnost voli.

 

Što se tiče privatnog života Marije , možemo da kažemo da je ona usprkos uspješnoj karijeri u privatnom životu jako povučena te nikada ne govori o svojim ljubavnim i emotivnim odnosima i zbog toga je javnost stalno piše i priča oo njenim partnerima ali i partnericama.

 

Tokom takmičenja Zvezde Granda možemo da vidimo da je ponekad njene kolege zezaju na tu temu , a u prijašnim emisija Marija Šerifović i Mili uspješno su stvarali nevjerovatnu atmosferu na snimanjima, Na snimanju ove emisije svi članovi žirija pokazivali su pozitivnu energiju i bilo je dobro raspoloženje , a posebno su veseli Aleksandar Milić Mili i Marija Šerifović koji su u jednom trenutku završili čak na podu studija. Oboje su na Instagram profilima pokazali slike koje ih prikazuju u potpuno opuštenom izdanju. Na jednoj slici vidi se kako pjevačica i Mili prislno zagrljeni dok su ispunjeni pozitivnom energijom. Ova scena je do suza nasmijala Mariju ali i sve u studiju te je pjevačica sliku podijelila na svom Instagram profilu gdje je u opisu napisala Ljubav je sve. Mili je također podijelio sliku i u opisu napisao U slučaju da neko pita ko je otac, to sam ja.

 

Oglasi